• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medicalpark Bahçelievler Tüp Bebek bölümü

Bahara giderken

Güzel günlere, güneşli günlere 🍃🌸
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
1.269
2.162
133
Herkese merhaba. Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek tedavisi gören görmüş tecrübeli arkadaşlarımla sohbet etmem istiyorum. Bizde latif küpelioğlu hocamızla yeni başladık. Heyecanlı bir süreç o yüzden duygularımızı yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım istiyorum. Umarım hepimizin muradını rabbim nasip eder 🙏🏻🙏🏻

Merhaba. Öncelikle hayırlı sonuçlar almanızı dilerim.
Ben de medikalparkta şuan meral hanımın hastasıyım, henüz tüp bebek demedi ama sanırım ona doğru gidiyorum, memnun musunuz acaba hastane ve doktordan

Merhaba aşılama tedavisi mi görüyorsun. İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan evladınızı alırsınız 🙏🏻 Ben latif hocadan memnunum. Aslında daha yeni başladık daha opu ve transfer süreçlerine gelmediğim için çok bi yorum yapamam. İnşallah her şey güzel gider ☺️

Merhaba aşılama tedavisi mi görüyorsun. İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan evladınızı alırsınız 🙏🏻 Ben latif hocadan memnunum. Aslında daha yeni başladık daha opu ve transfer süreçlerine gelmediğim için çok bi yorum yapamam. İnşallah her şey güzel gider ☺️
Suan femara ve catlatma ignesi ile tedavi goruyorum. 2 hakkim kaldi sonra ne diyecek bilmiyorum.
Amin insallah isiniz rast gitsin. Peki fiyatlar konusunda ne dusunuyorsunuz, medikal park bence muayene ucretlerinde de biraz pahali da o yuzden merak ettim.

Yani şöyle şu an bir çok hastaneye göre pahalı diyemem ama ucuz da değil tabiki. Tabi daha uygun hastaneler var aşılama için falan. Aslında aşılama için daha uygun ücretli bir yere gidilebilir pek bir şey değişmiyor çünkü ama tüp bebek deyince orada laboratuvar çok önemli olduğu için araştırmak gerekiyor ve iyi bir yer olması gerekiyor.

Ben orda iki kez tüp bebek yaptırdım, tutmuştu ama ikiside 6-7 haftada düşükle sonuçlanmıştı,
şimdi başka bi kliniğde tedaviye başladım.
Başınız sağolsun canım. Rabbim en kısa zamanda evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder. İşte zaman mekan hangi doktor Hangi hastane de pozitif olduğu tamamen elimizde olmayan şeyler

Herkese merhaba. Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek tedavisi gören görmüş tecrübeli arkadaşlarımla sohbet etmem istiyorum. Bizde latif küpelioğlu hocamızla yeni başladık. Heyecanlı bir süreç o yüzden duygularımızı yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım istiyorum. Umarım hepimizin muradını rabbim nasip eder 🙏🏻🙏🏻
merhaba başladınızmı teavşye bende yarın itibari ile başlıyorum serdar koç ile

merhaba başladınızmı teavşye bende yarın itibari ile başlıyorum serdar koç ile
Evet başladık şu an rahim dinlendirme sürecindeyim opu oldu. Ben memnunum latif beyden ama serdar hocayı da beğeniyorlar. Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versin🙏🏻 Sizin de tedaviniz hayırlı olsun 🌸

Back