medicalaser istanbul??

kubraluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
28
0
86
İstanbul
arkadaşlar istanbul beşiktaş ve üsküdarda şubesi bulunan medicalaser'a gitmiş olan varmı aranızda?? koltukaltı için başlıcam ama tavsiyelerinizi alırsam daha ii olur

he he bende aldım,aynen bakalım nasılmış..daha önce başka bir yere gitmiştim,oradan memnun kalmadım bakalım artık..

Randevu aldınız mı kızlar? Forum da okuduğuma göre cihaz eğer Lpl ise tüm seanslar bittikten sonra 3 ay ara verince tekrar geliyormuş :S

arkadaşlar lazer merkezi diye bir kuruluşun lazer uygulama yetkisi olamaz dolayısı ile uygunluk belgeside yoktur lazer sadece hastane poliklinik veya muayenehanede doktor kontrolünde bulundurulabilir ve 11 eylülden sonra bu tip merkez salon vb..yerler tamamen kapatılacak dikkatli olmanızı ve gittiğiniz işletmede sağlık bakanlığı uygunluk belgesini ve doktor çalışma belgesini mutlaka inceleyin forumda onlarca mağdur arkadaşlarımız var sizde onlara katılmayın...

ben de aldım koltuk altı için, ben aradım merkezi cihazı sordum diode dediler ama dr olan bir merkez deil sanırı bura

Randevu aldınız mı kızlar? Forum da okuduğuma göre cihaz eğer Lpl ise tüm seanslar bittikten sonra 3 ay ara verince tekrar geliyormuş :S

Lpl mi kullanıyorlarmış acaba..
evet bnmde daha önce gittiğim yer Lpl uyguluyordu ve aynen dendiği gibi çıktı yani

Ben daha evvel gitmiştim poliklinik olmuşlar şimdi 200 tl ödemiştim 5 seans için süper bir fiyat olmuş kardeşime de aldım. çok memnun kalırsınız bende tavsiye üzerine gittim
diote lazer kullanılıyor çok etkili yeniden çıkma söz konusu değil 5 yıl oldu bende geri çıkmadı
bu arada siz hala lazere başlamadınız mı çok rahatlık

Benim bi arkadaşım üsküdardakine gitti. Koltuk altı için. Şimdilik memnun. Gireni çıkanı çok olan bi yer ama daha güvenilir bir yer bulabilirsiniz. Benim tüylerim ince olmasına rağmen sırf müşteri kapabilmek adına beni lazer konusunda ikna etmeye çalışmışlardı. Çok yakın bir zamanda oldu hatta. Bence biraz daha araştırma yapabilirsiniz.

bir üstteki mesajı okursanız kullandıkları cihazı yazmışım orada
pardon bilmiyorumkismile
teşekkürler bilgilendirdiğin için

bunun fiyatı uygun die işte araştırma yapmıcamda artık,bu seferde olmazsa daha denemicem bi yer..sorun bende olabiler

Arkadaslar doktoru olmayan yerlerde yaptırmayın cok araştırın. Ben cok arastırdım simdi ethica tıp merkezinde yaptırıyorum. Güzellik merkezi değil, hastane olmalı yaptırdığınız yer. turkbayragi

Arkadaşlar sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum. Buraya gitmeyi düşünenlerinizin bilmek isteyeceğini tahmin ediyorum.
Şikayetvar'a 1 Kasım'da gönderdiğim şikayetimi alıntılıyorum.

"Medicalaser, kesinlikle bir daha asla gitmeyeceğim bir yerdir. Daha önce ipek kirpik uygulaması satın almıştım buradan. Bu hafta evleniyorum, bu yüzden yaptırmak istedim. 2 hafta öncesinden 19.00'a randevu almak istedim. Oradaki ilgilenen (hatta sonradan ilgilenmeyen) 18.30'da gelin dedi. Yetişmeyeceğimi söyledim. Olsun ben yine de 18.30'a yazıyorum, uygulama 1–1,5 saat sürüyor dedi. Bu arada bu uygulamayı indirimli mi satın aldınız diye sordu. Evet dedim.

Dün 18.30'da trafikte kaldım, arayıp geç kalacağımı haber verdim, yağmura yakalandım ve 19.30'da sırılsıklam bir şekilde kapılarını çaldım. (Web sitelerinde o gün 21.00’da kapattıkları yazıyor) Diyalog şöyle:

-Kusura bakmayın sizi alamayacağız
-Neden?
-Geç kaldınız, biz de kapatacağız zaten yarım saat sonra.
-Ama ben aradım sizi, trafikte olduğumu söyledim, başka zaman gelemem. Halime bakın, yetişmek için o kadar uğraştım. Arayıp bilgilendirmediniz de, boşuna mı geldim şimdi?
-Bizim hatamız değil.
-Benim de hatam değil, size söyledim 18.30’a yetişemem diye, trafiğe takıldım.
-Başka zaman gelin o zaman.
-Başka zaman gelmem mümkün değil.
-Yapabileceğimiz bir şey yok.
-O zaman ödediğim tutarı geri istiyorum.
-(Oldukça saygısız bir şekilde) Hı, hı, olur, Grupfoni'den (indirimli alışveriş sitesi) ödediniz zaten, Grupfoni’den geri alacaksınız."

Sanki işlerini bedavaya yapıyorlarmış gibi bir havadalar. Müşteri memnuniyeti diye bir kavramdan haberleri bile yok. Durumumu anlattığım halde beni mağdur ettiler. Şimdi düğünden 2 gün önce bu uygulamayı yaptırmam mümkün değil.

Akşam 9'da kapatacakları halde, 7 buçuk'ta gittiğimde bana "yarım saat sonra kapatacağız zaten" diyorlar. Büyük olasılıkla indirimli müşteri olduğum için."

11 kasımda ilk koltul altı lazer seansıma gittim henüz dökülme yok çekince elime falan da gelmiyor hadi hayırlısı, mekan fena deil temiz yani , grupfoni kuponuyla gidecek olanlar maillerindekinin çıktısını alsınlar ben sadece kodu yazıp gitmiştim yok böyle olmuyor bilmem ne diye saçmaladılar yani o girişteki danışmadaki tipin tavrı sinir bozucu bi daha gitmicektim de kopunu aldık boşa kendime zarar dedim gittim

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…