Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu aldınız mı kızlar? Forum da okuduğuma göre cihaz eğer Lpl ise tüm seanslar bittikten sonra 3 ay ara verince tekrar geliyormuş :S
Lpl mi kullanıyorlarmış acaba..
evet bnmde daha önce gittiğim yer Lpl uyguluyordu ve aynen dendiği gibi çıktı yani
pardon bilmiyorumkismilebir üstteki mesajı okursanız kullandıkları cihazı yazmışım orada
teşekkürler bilgilendirdiğin içinBen daha evvel gitmiştim poliklinik olmuşlar şimdi 200 tl ödemiştim 5 seans için süper bir fiyat olmuş kardeşime de aldım. çok memnun kalırsınız bende tavsiye üzerine gittim
diote lazer kullanılıyor çok etkili yeniden çıkma söz konusu değil 5 yıl oldu bende geri çıkmadı
bu arada siz hala lazere başlamadınız mı çok rahatlık
Benim bi arkadaşım üsküdardakine gitti. Koltuk altı için. Şimdilik memnun. Gireni çıkanı çok olan bi yer ama daha güvenilir bir yer bulabilirsiniz. Benim tüylerim ince olmasına rağmen sırf müşteri kapabilmek adına beni lazer konusunda ikna etmeye çalışmışlardı. Çok yakın bir zamanda oldu hatta. Bence biraz daha araştırma yapabilirsiniz.