• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical Park İzmir Kadın doğum doktoru

windrose123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
264
145
103
41
Merhabalar, Doğum için İzmir Medical Park hastanesini seçmem gerekiyor çünkü eşimin sağlık sigortası kapsamında . Doktorlar hakkında hiçbir fikrim yok . Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.

Merhabalar, Doğum için İzmir Medical Park hastanesini seçmem gerekiyor çünkü eşimin sağlık sigortası kapsamında . Doktorlar hakkında hiçbir fikrim yok . Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.
Canım evim o taraflardaydı kareksanın yanındakinden bahsediyosan 😊 baska medikal park nerde var bilmiyorum ama bi tanıdığım normal doğumla daha bi iki hafta önce aldı kucağına yarın yazarım kim olduğunu öğrenince cok memnundu çünkü şimdi ulasabileceğim biri değil o yüzden yarın anca öğrenirim

Canım evim o taraflardaydı kareksanın yanındakinden bahsediyosan 😊 baska medikal park nerde var bilmiyorum ama bi tanıdığım normal doğumla daha bi iki hafta önce aldı kucağına yarın yazarım kim olduğunu öğrenince cok memnundu çünkü şimdi ulasabileceğim biri değil o yüzden yarın anca öğrenirim
İzmir'de başka Medikal Park yok zaten. Teşekkür ederim 😊

İzmir Medikal Parkta Volkan bey'de yaptım doğumu ve herşey çok iyiydi. Güler yüzlü ve mesleğinde çok iyi. Kararsızlar için yazayım dedim.

İzmir Medikal Parkta Volkan bey'de yaptım doğumu ve herşey çok iyiydi. Güler yüzlü ve mesleğinde çok iyi. Kararsızlar için yazayım dedim.
Merhaba, öncelikle gözünüz aydın sağlıkla almışsiniz kucaginiza🙂 Bende özel saglik sigortasi kapsaminda özel bir hastane ariyorum. Henüz gebe degilim ama, hem bir muayene olmak hemde diğer tüm süreçleri yürütebilmek icin.. Hastaneden memnun kaldiniz mi, doktorunuz her an ulasabileceginiz bir doktora mu yani surekli hastanede mi ve ücretler hakkinda ufak bilgi rica edebilir miyim sizden ? 😇

Back