Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Dokatoru Emine Ergül

Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Dokatoru Emine ErgülE giden, muayene olan doğumunu yaptırtan var mı içimizde?

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum

Merhabalar,

Uzunnnn zaman önce sormuşsun sorunu, gezinirken şimdi gördüm.. Eğer bir faydası olacaksa ben tavsiye ediyorum Dr. u... Mart ayından beri gebeliğimi beraber takip ediyoruz, doğumuma da cok az kaldı ve ben cok memnunum.. İlk başta aradığımı bulamadım, soğuk gibi gelmişti ama sonradan çok alıştım. İlgili, güler yüzlü, bebeğimi benim kadar benımseyen bir doktor. KEsinlikle tavsiye ederim...

Biraz eski bir soru ama genede ben fikrimi belirtiyim beşlide yine araştırma yapan olur :) Emine Ergüle medical park Bahçelievler'de neredeyse kafama göre doktor kalmayınca biraz mecburiyetten gittim ama şimdi çok memnunum daha 3. Kontrolüm ilk başta biraz uzak duruyor gibi geliyor daha çok o size soru soruyor ama şimdi gayet keyifli geçiyor muayeneler insanı gereksiz detay ve en önemlisi gereksiz ilaç takviyesiyle boğmuyor inşallah sorunsuz doğumumda gerçekleşir ☺️👏

Bir Berat Ali annesi bir Eylül annesi adayı 🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…