Yasemin hanim sulalemizdeki tum kadinlarin yillardir doktoru. Herkes fazlasiyla memnun. Ancak ben daha bekarken gidiyordum ona, biraz fazla rahat ve vurdumduymaz geldi biraktim o yuzden simdi 7+6 haftalik hamileyim gop hastanesi seyfettin ozvural a gidiyorum gayet memnunum.
Yasemin hanim mesela, kuzenimin down sendromlu bebegini doguma kadar anlamamis, dogumda da fark edip ben hala inanmiyorum kromozom testi filan yaptirmana gerek yok diyip bebegin down lu oldugunu bir yil sonra ogrenmemize neden oldu. Yani mutlaka her doktor hata yapabilir ama, bence su teste de gerek yok bu teste de gerek yok diyerek saglikli bebek bekleyen aileye ciddi hayal kriikligi yasattigi icin ben kendi gebeligimde tercih etmedim acikcasi.
Rahat doktor severim, ama bu vurdumduymaz birazcik sanki. Ben de pco var, dogum kontrol hapi kullan cocuk isyetene kadar dedi, cocuk isteyince bakariz napacagimiza dedi. 12 yil kesintisiz dogum kontrol hapi kullandim. Hic bir zarari olmadigini soylemisti ama karacigerimde hemonjiom yaptigini ogrendim uzun sureli kullanimin. Ama yine de yasemin hanim kotu bir doktor diyemem allah tas eder, kimse yoksa cevremde en az 15 20 kisi bu kadinin hastasi