Medical Park Hastanesi Gaziosmanpaşa Kadın Doğum

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Merhaba Medical park Gaziosmanpaşa hastanesinde bana önerebileceğiniz bir kadın dogum doktoru var mı? Esen çağşar,Algül Anıl ve Yasemin Tontuş kadın doktorları öneride bulunursa çok sevinirim :anneadayı::KK200:

Bende şu an hastaneyi değiştirip medical park'a gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gideceğime karar veremedim. İbrahim bey ve Bahattin bey'i çok öneren olmuş başka bir konuda. Tek bildiğim bu.

Merhaba, ben de gebelik planlaması öncesi muayene ve tahliller için bir doktora başlamak istiyorum ama henüz birini netleştirmedim. Görüştüğüm doktorlardan ısındığım olmadı. Evime en yakın hastanelerden olan Medical Park Gaziosmanpaşa'daki doktorlar hakkında bilgi verebilecekler olursa çok sevinirim. Bayan doktor olmasını istiyorum. Yasemin Tontuş'un ismini duymuşluğum var ama takibinde olan birinden de yorum duymaya ihtiyacım var. Muayene ücreti ve doğum fiyatları da araştırdığım diğer şeyler.

Yasemin hanim sulalemizdeki tum kadinlarin yillardir doktoru. Herkes fazlasiyla memnun. Ancak ben daha bekarken gidiyordum ona, biraz fazla rahat ve vurdumduymaz geldi biraktim o yuzden simdi 7+6 haftalik hamileyim gop hastanesi seyfettin ozvural a gidiyorum gayet memnunum.

Yasemin hanim mesela, kuzenimin down sendromlu bebegini doguma kadar anlamamis, dogumda da fark edip ben hala inanmiyorum kromozom testi filan yaptirmana gerek yok diyip bebegin down lu oldugunu bir yil sonra ogrenmemize neden oldu. Yani mutlaka her doktor hata yapabilir ama, bence su teste de gerek yok bu teste de gerek yok diyerek saglikli bebek bekleyen aileye ciddi hayal kriikligi yasattigi icin ben kendi gebeligimde tercih etmedim acikcasi.

Rahat doktor severim, ama bu vurdumduymaz birazcik sanki. Ben de pco var, dogum kontrol hapi kullan cocuk isyetene kadar dedi, cocuk isteyince bakariz napacagimiza dedi. 12 yil kesintisiz dogum kontrol hapi kullandim. Hic bir zarari olmadigini soylemisti ama karacigerimde hemonjiom yaptigini ogrendim uzun sureli kullanimin. Ama yine de yasemin hanim kotu bir doktor diyemem allah tas eder, kimse yoksa cevremde en az 15 20 kisi bu kadinin hastasi

Uzun araştırmalarımdan sonra özel Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinden Mine Gül Hatiboğluna gidiyorum be kesinlikle mükemmel bir doktor

İyi günler arkadaşlar bende mine gül hanıma gidiyorum ve çok memnunum ama poliklinik olduğu için doğuma başka hastanede yaptırıyo bnde doktora yakın diye Medikalpark gaziosmanpaşada yapmayı düşünüyorum. O hastanede daha önce doğum yapan birileri varsa bilgi verebilirlermi acaba.ebeler oda hemşire vs. İle ilgili

Back
X