Medical Park - Gökmen İyigün

theedx

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
8
0
286
İstanbul
Merhabalar,

Göztepe Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Gökmen İyigün hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir doktordur? Doktor ve hastaneden memnun kaldınız mı?

Merhabalar,

Göztepe Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Gökmen İyigün hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir doktordur? Doktor ve hastaneden memnun kaldınız mı?

günaydın

gökmen bey nasıl anlatılır bilemem ama mükemmel,güleryüzlü,sevimli,yüzüne bakarak konuşan bi doktordur. 32 haftalık hamileyim ve her anımı mükemmel bir şekilde özetleyen her detayı anlatan insandır. Muayneye gittiğinizde sizinle arkadaşı gibi konuşup herşeyi en ince detayına kadar anlatıp sizi rahatlatıp gönderen kişidir.
bazen gerildiği doğrudur ama aldığınız kiloya kadar size karışan adeta yaşam koçunuz haline gelen melek kalplidir.
kısmetse eylülde doğumum olacak ne endişem var ne korkum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Adamın ellerinde sihir var :)
şimdiden Allah kurtarsın :)
sevgiler

Merhaba,

sanıyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız. Gökmen Bey benimde doktorum. Çok da memnunum kendisinden. Doğumla ilgili biraz konuşmak istedim ama 36. haftaya kadar bekle şimdiden şartlama kendini dedi. Daha önce yaptığı röportajlardan normal doğumu destekleyen bir doktor olarak görüyorum ama siz ne dersiniz. Sizin doğumunuz nasıldı.
teşekkürler

Cevaplamak için çok mu geç kaldım bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım. Bütün işlemleri ebeler çok ilgili bir şekilde yaptılar. Rahim 9 cm olduğunda gökmen bey odaya girdi söylediğim tek şey ben yapamayacağım sezeryana alın beni dedim :)
Verdiği cevap ise haydi zeynep haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :)
Normal doğumu anne ve çocuk garanti de ise tavsiye ediyor.
bebişiniz hayırlı uğurlu olsun.

Gökmen bey annemin doktorudur daha önce anneme kesîn ameliyat demişlerdi ve Gökmen bey sayesinde ameliyat olmasına gerek kalmadan probleminden kurtulmuştu gerçekten iyi bir doktor hatta burda ismini öğrenmem çok iyi oldu şuanda nerde çalıştığını bilmiyordum en son gültepe tarafında muayenesi vardı nerdeyse 10 yıl olmuştur benim ilk muayenemi yapan doktordur

Merhaba,

şu an Kadıköy Şifa hastanesinde çalışıyor.

Allah şifasız hastalık vermesin.

sağlıklı günler

Yakın zamanda Medicalpark Göztepe 'de kadın doğum doktoruna giden var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…