• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical Park Fatih ule Selman

ben fatih şubesinde leyla hn a gidiyodum ama artık gitmicem memnun değilim...ama orda 3 dr var şule hn ı duymadım hiç....dr u tanıyosan iyiyse git...

leyla hanıma çok giden olmadığını duydum bende
şule hanımıda bikaç kişiden duymuştum önceden başka bir hastanedeymiş galiaba oraya gidiyolardı memnunlardı

Son düzenleme:
evet ben ona şule selman gidiyom henüz medical e gitmedim ama oraya yeni başladı zaten ben memnunum doktorumdan özeline gittim hep

sağolun arkaaşlar bende gittim fakat çok da memnun kalmadım
iyi biri ilk gittim güzel muayene etti güzel geçti 2. kontrole gittiğimde hastayla beraber telaş yapan ve bunu hastaya çok belli eden biri gbi geldi bana
zaten hamileliğim sorunlu geçiyor şule hanımada moral ben veremzdim o yüzden vazgeçtim

şuana kadar memnun kalmayan kimse görmedim
çok yakn arkadaşım doğum yaptı çok memnundu ama malesef benim çok içim ısınmadı

leyla hanım'a giderek mayıs ayında doğum yaptım. leyla hanım bana hep güven verdi, güler yüzlü bir doktor ayrıca. şimdi bebeğim için hastaneye gittiğimizde selam vermeden bebeğimi sevmeden asla yanımızdan geçmez.

Bende sorunlu bir gebelik geçirdim, 9 ay yattım. Şule hanımdan yoğun destek gördüm. Beş yıllık tanıdığım sürekli doktorum, Şule hanımın hicbir zaman morale ihtiyacı yoktur, hastalarını devamlı güler yüzlü, sıcak ve sakin karşılar. Özellikle doğumda anne şefkati gördüm desem abartmış olmam.
Hiç terreddütsüz her gebeye tavsiye ederim.....

bende sule hanımın yaklasık 4 yıllık hastasıyım.Bu ikinci gebeliğim ve hiç tereddüt etmeden doğumumu yine onunla yapıcam.Her zaman güleryüzü ve sakinliği ile bana destek verdi.Ona duyduğum güvenden dolayı her gebeye ve hastaya tavsiye ederim

Benimde hamileliğim henüz çok yeni sayılır ve düzenli gidebileceğim bir doktor ariyorum ama ufak bir sorunumuz var oda eşiminde doğuma girmek istemesi ama maalesef çoğu hastane yada doktor buna henüz izin vermiyor. Acaba bu doktorun ve hastanenin kabul edip etmediğini bilen varmı?

Arkadaşlar bende hamileliğimin başındayım ve doğum için güvenebileceğim bir doktor arıyorum. Bahsettiğiniz hastane bana çok yakın ama ben eşiminde doğuma girmesini istediğim için şimdiden arayış içine girdik çoğu doktor izin vermediği için. Acaba bahsettiğiniz doktor şayet normal doğum yaparsam eşimin girmesine müsede edermi? :) Bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirima.s.

o hastanede arkadaşım başka bir dr a gidiyordu
eğer doğumhane müsaitse ve anne adayı izin verirse girebiliyor diye biliorum
bu normal doğum için
sezeryana bazı hastaneler almıyor

Bende medıcal park leyla ercana gıttım sÜreklı... Harıka bır dr ve doĞumumuda o gerÇekleŞtırdı akŞam 5 de gıttım ve akŞam 10 doĞum yapmıŞtım elı Çok hafıf ve gÜven verıcı bır ınsan bana sÜreklı telkınler verdı saolsun

Sule Hanim, normal dogumdan´mi yani...yoksa sezeryan´mi tavsiye ediyor??

Ücretler nasil acaba?

1 ay önce şule hanıma gttim regl düzensizliği için
bana adet söktürücü lutenyl diye bir ilaç verdi, ilacın prospektüsünde aslında regl söktürücü değil regl düzenleyici olduğunu okudum ama ona rağmen kullandım
10 günlük bir ilaç. ilacı bıraktıkdan 11 gün içinde regl olunması gerekmesine rağmen benim 14 gün oldu hala hareket yok.
9.gününde şule hanımı aradım ne yapayım diyye 2 gün daha bekle olmazsan gel dedi, bunun üzerine 2 gün geçtikden sonra şule hanıma ne hastaneden ne cep telefonundan zinhar ulaşamadım
konferansdaymış 2 gün ama cep telefonunada hiç bakmadı attığım smslere cvp yazmadı.
az önce cebinden tekrar aradım yine kapalı.

eğerki ben hamile olsaydım ve doğum yapıyo olsaydım herhalde çocuğun 40ı çıktığında geri dönecekti bana.

muaynede ilgili olmasına rağmen sonra bu kadar ilgisiz olması hoşuma gitmedi, ptesi günü başka bir doktora gideceğim

merhabalar...

Ben kesinlikle Şule Hanımı öneriyorum. Eğer şu an hamileysem öncelikle Yüce Rabbim ve Şule Hanım sayesindedir. Uzun bir tedavi süresi geçirdim ve her safhada yanımda ve destek oldu ve ayrıca istediğim zaman ulaşabildim. Bence bu kadar acımasız olmamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü Şule Hanım gibi doktorlar olmadığı sürece belki biz bu mutlulukları yaşayamayacaktık. Ve onlar bizim için kendilerini geliştirme çabası içindeler buna saygı duymamız ve desteklememiz gerektiği kanısındayım.
sevgilerimle...

merhabalar...

Ben kesinlikle Şule Hanımı öneriyorum. Eğer şu an hamileysem öncelikle Yüce Rabbim ve Şule Hanım sayesindedir. Uzun bir tedavi süresi geçirdim ve her safhada yanımda ve destek oldu ve ayrıca istediğim zaman ulaşabildim. Bence bu kadar acımasız olmamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü Şule Hanım gibi doktorlar olmadığı sürece belki biz bu mutlulukları yaşayamayacaktık. Ve onlar bizim için kendilerini geliştirme çabası içindeler buna saygı duymamız ve desteklememiz gerektiği kanısındayım.
sevgilerimle...

arkadaşım acımazsızlıkdan bahsetmişsin ama ben başıma gelenleri yazdım,
zinhar ulaşamadım ben bu doktora, o kadar sms attım aradım bir kere geri dönmezmi insan.
ve üstüne üstlük uyguladığı sözde tedavi yüzünden bebeğimi kaybedebilirdim, yada verdiği antibiyotik yüzünden sorunlu bir bebeğim olabilirdi,, çok şükür olmadı ama bunların herbiri birer risk...

Merhaba bende Sule Hanimla ilgili yasadigim olayi anlatmak istiyorum. Ilk kez muayne olacaktim 4 yillik evliyim birde vajinismus gecmisim vardi. Kendisine anlattim ilk once anlayisla karsiladi. sonra muayne oldum anormal hicbisey olmadigini hamile kalabilecegimi ama hormon tahlili yaptirsam iyi olacagini soyledi. bende evimin yakinindaki laburatuarda yaptirdim. tahlil sonuclarini alip gittigimde ilk muayneye gittigim kisi yoktu. ilac yazmaya basladi. receteye pkos yazdi bende sordum bisey yok demistiniz ben hastaya bilgi vermekten hoslanmam. bana soru soracaksan ben yapamam. iste rahimagzindada yara var. inanin yasadigim soku anlatamam. birde bana dogum kontrol hapi verdi. birde prolaktin hormonum sinirin biraz ustu cikti 2 deger ilac verdi. 1 ay kullandim ve hormon testi yaptirdim arkadaslar bebek sahibi olmak icin gittim ben hormonum 31 den 0.01 oldu. aglaya aglaya eve geldim. baska doktora gittim. ben pcos hastasi degilim; hormon seviyem ilac kullanilacak seviyede degil. esimde varikosel oldugu icin onun tedavi olmasi gerekiyormus. doktor secimi cok onemli.

Back
X