arkadaslar ben kontrollerime medical park b.evleri düşünüyorum hastane hakkında bilgisi olan ve önerebilceginiz bi doktor varmı?
canım seninde bebişin hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin. şimdi medical parkın internet sitesinden doktorlar listesine baktımda kadın doğumda senin verdiğin isimler yok cnm
cnm bu arada inşallah allah sanada en yakın zamanda hamiş kalmayı ve bebişini kucagına almayı nasip etsin..
selam canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun ben tüpbebek le hamile kaldım ve bahçelievler medical parcda oldu şimdide kontrollerime oraya gidiyorum doktorumdan ve personelden çok memnun kaldım gerçi benim kontrollerim hala IVF ( TÜPBEBEK )3.KATTA oluyor orda serkan bey ve latif küpelioğlu var sanırım kadın doğum bölümünde ki jinekolog doktorlar farklı onlar hakkında bişey söyleyemiyeceğim hayırlısı olsun canım ama hastane çok süper personel olarak da çok iyiler güler yüzlüler ben çok memnun kaldım inş.sende kalırsın
canım önce allah sağlıkla büyütmeyi ksımet etsin bebişini bende orayı düşünüyorum bebiş için (henüz yok ama ) bana biraz daha doğumhane hijyen ilgi konusunda bilgi verirsen sevinirmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?