medical park b.evler

mysever

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
541
7
643
38
İstanbul
arkadaslar ben kontrollerime medical park b.evleri düşünüyorum hastane hakkında bilgisi olan ve önerebilceginiz bi doktor varmı?

arkadaslar ben kontrollerime medical park b.evleri düşünüyorum hastane hakkında bilgisi olan ve önerebilceginiz bi doktor varmı?

selam canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun ben tüpbebek le hamile kaldım ve bahçelievler medical parcda oldu şimdide kontrollerime oraya gidiyorum doktorumdan ve personelden çok memnun kaldım gerçi benim kontrollerim hala IVF ( TÜPBEBEK )3.KATTA oluyor orda serkan bey ve latif küpelioğlu var sanırım kadın doğum bölümünde ki jinekolog doktorlar farklı onlar hakkında bişey söyleyemiyeceğim hayırlısı olsun canım ama hastane çok süper personel olarak da çok iyiler güler yüzlüler ben çok memnun kaldım inş.sende kalırsın

canım seninde bebişin hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin. şimdi medical parkın internet sitesinden doktorlar listesine baktımda kadın doğumda senin verdiğin isimler yok cnm

canım seninde bebişin hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin. şimdi medical parkın internet sitesinden doktorlar listesine baktımda kadın doğumda senin verdiğin isimler yok cnm

cnm hamiş değilim :( ama oradaki kadındoğum doktorlarından tülin kocatepe ki kağan kocatepenin eşii iyi diyor arkadaşım gidiyor harika geçiyor gebeliği çokda memnun ve seçil hn var cnm ama tülünden çok memnun arkadaşım
ve arkadaşın saydığı doktorlar tüp bebek doktorları cnm küplioğlunda buradaki arkadaşım hicran hamiş kaldı aşılma ile cnm

sagol cnm bende tülin kocatepeyi düşünüyorum secil hanım için burda bikaç forumda biraz ters ve ilgisiz biri oldugunu okudum.kendi doktorumda öyle pek ilgilenmiyo oyuzden degiştirmeyi düşünüyorum güler yüzlü motive edici biri olsun istiyorum tülin hanımda öyle birimiymiş arkadaşın nasıl bahsetti?

cnm bu arada inşallah allah sanada en yakın zamanda hamiş kalmayı ve bebişini kucagına almayı nasip etsin..

cnm bu arada inşallah allah sanada en yakın zamanda hamiş kalmayı ve bebişini kucagına almayı nasip etsin..

cnm güsel dilekelrin için sağol inş.olur ...
tülin hanımdan çok memnun oda bana seçil hanımın biraz asabi olduğunu söyledi cnm ama herkesin tercihi sonucda tülin hanım çok iyiyimiş arkadaşım 8 ayında gayet iyi gitti hiç canının sıkılacağı bir durum olamdı yaniii
hastane olarakda çok güsel benim evime yakın ben daha önce medicana gidiyordum ama artık berbat bir hastane olduğu için medical parka gidiyorum
git dene ancak kendin bi çözersin ama tülin hn.iyi bir doktor.

selam cnm bende medicalde düşündüm ama medicalde sezeryan düşündüğüm için 1750 dediler ama kendi isteğiniz ile olursa 2050 ytl oluyor ve kasımda doğumum olacağı içinde o zamana kadar fiyatlarının değişeceğini söylediler bende bunu gözönünde bulundurarak hospitalıuma gitmeye karar verdim orada civan beye muayene oluyorum iyi bi doktor sadece biraz soğuk ama ii biri fiyat olarakta 1000 ytl dediler iyi bir hastane araştırmada yaptım ve doktorun elinin çok ii olduğunu öğrendim tavsiye ederim ama medicali tercih edersende orayıda araştırmıştım tülin kocatepenin iyi olduğunu biliyorum

merhaba,
16 Hairan'da medikal park tülin hanım'dan randevu aldım ve doktor değiştirmekten sıkıldım artık,bu 4. doktorum olacak,Tülin Hanım'a gidenler fikirlerinizi söyler misiniz,sonunda yine hüsrana uğramak istemiyorum,burdan gördüğüm kadarıyla tülin hanım'dan herkes memnun,randevuyu da zor aldım zaten...a.s.

slm herkeze öncelikle ALLAH analı babalı büyütsün yavrularınızı saglıklı hayırlı evlatlar olsunlar benn kaan kocatepenin sitesine bakarken eşinin de kadın dogum uzmanı oldunu ögrendim sitesine girdim burdaki yorumlara baktım bana nasip olmadı gitmek düşük yaptım ama arkadaşıma tavsiye eettim şuanda tülin hanıma gidiyo çok çok memnunn harika bi doktor diyo güler yüzlü ilgili zaten daha öncede acıbademde çalışıyomuş bakırköyde öyle demiş sonra medikal parka geçmiş çok uzattım yazımı ama bence gitmek isteyenler bi randevu alıp gitsin hoşunuza gitmezse devam etmezsiniz sevgiyle saglıkla kalınn

selam canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun ben tüpbebek le hamile kaldım ve bahçelievler medical parcda oldu şimdide kontrollerime oraya gidiyorum doktorumdan ve personelden çok memnun kaldım gerçi benim kontrollerim hala IVF ( TÜPBEBEK )3.KATTA oluyor orda serkan bey ve latif küpelioğlu var sanırım kadın doğum bölümünde ki jinekolog doktorlar farklı onlar hakkında bişey söyleyemiyeceğim hayırlısı olsun canım ama hastane çok süper personel olarak da çok iyiler güler yüzlüler ben çok memnun kaldım inş.sende kalırsın

canım önce allah sağlıkla büyütmeyi ksımet etsin bebişini bende orayı düşünüyorum bebiş için (henüz yok ama ) bana biraz daha doğumhane hijyen ilgi konusunda bilgi verirsen sevinirmm

canım önce allah sağlıkla büyütmeyi ksımet etsin bebişini bende orayı düşünüyorum bebiş için (henüz yok ama ) bana biraz daha doğumhane hijyen ilgi konusunda bilgi verirsen sevinirmm

merhaba. Ben Medical Park B. evler de doğum yaptım 22 nisan da. çok memnun kaldım. Odaları, ameliyathaneleri, hemşireleri hepsi çok iyiydi. 7 saat suni sancı çektim ama spinal anestezi ile sezeryan olmak zorunda kaldım. Anestezist bayan dr. Da çok iyiydi. Hem ilgili, hem de sonrasında bel ve bas agrısı gibi bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız bir kaç kusuru var hastanenin. Birincisi sancı odası uygulamaları var. Normal doğum yapacaksanız doğumhanenin de içerisinde oldugu ve sancı odalarının da bulundugu bir bölüm var.sancı odaları 2 şer kişilik arada perde var. Sancı odalarına erkekler alınmıyor. Eşini yanında isteyenler için çok kötü bir durum. Ben yerimden kalkıp kapı önüne çıkmak zorunda kaldım devamlı. Diğer bir durumda panik bir insansanız ve doğum korkunuz varsa sizin için iyi bir hastane seçimi olmaz. çünkü yanınızdaki kişinin sancıdan inlemeleri, doğumhane den gelen bagırışlar moralinizi bozabilir. Ikinci kusuru ise eşinizi ameliyata almak istememeleri. Biz gece doğumu olması sebebiyle bir istisna yapıp girdik ama normalde sokmuyorlarmış. Bunlar dışında her şeyiyle çok güzeldi. Ayrıca bebek bakımı konusunda da çok doğru bir yaklaşımı var hastanenin. Bir de biz iki kişilik odalarda tek basımıza kaldık. Tek kişilik odalar doluydu. çok rahat oldu. Eşim de refakatçi kaldı, o da hasta yatağında uyudu,rahat etti. Yatakların arasında da perde vardı. Ziyaretçiler varken emzirmek istediğimde çekiyordum perdeyi, çok rahat oluyordu. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay doğumlar diliyorum şimdiden.

Back