medicabil hastanesi dr. zuhal oner saylık a giden veya dogum yapan varmı

pulim88

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
2
0
34
yAylardır süren dr arayışimizdan sonra zuhal hnm gitmeye karar verdik
Şu an 28 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse bir oğlum olacak
Benimle aynı dr giden arkadaşlar varsa düşüncelerini paylasmalarini istiyorum

Valla ben doktorları ve hastane hakkında araştırma yaptım. Birçok doktordan şikayetler var. Doğumda hatalar çocuk doktorlarındaki yanlış tedaviler ve cildiye bölümünde yaşanan şikayetleri okudum internetten. Daha sonrasında ise Medicabil hastanesine iş görüşmesine gittim. Orada bulunan insan kaynaklarında çalışan genç bayanın ilgisiz ve soğuk davranışları beni çok rahatsız etti. Bunca yıldır çok sayıda yere iş görüşmesine gittim.Bu kadar soğuk birini daha görmemiştim. Diğer çalışan beye lafım yok bir saniye dahi boş durmuyor. Ve gayet sıcak karşıladı.Kıza bir dosya soruyor. Yerini dahi bulamadı.Beyfendi odadan çıkınca telefon çaldı.Bakmadı bile böyle insan kaynakları mı olur? İnsan kaynakları dediğin insanlara sıcak davranır,sorunlarını dinler insana güven veriri. Ama bu genç bayanda hiçbir insan kaynakları vasıfları yok.valla bu kız oraya nasıl girmiş anlayamadım.Bence boşuna para veriliyor. Gösterişli bir hastane yapmakla olmaz bu işler.İnsan kaynaklarını böyle seçiyorlarsa diğer doktorları siz düşünün artık. İyice araştırın öyle gidin derim ben:KK50: