media markt pismanligi

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
426
Geçen hafta sonu media mark forum istanbul şubesinden bir fotoğraf makinesi aldım. Satıcıya değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum. Satıcının cevabı " 15 gün içinde sorgusuz şekilde ister iade, isterseniz değişim yapıyoruz " oldu. Makine zarar görmesin diye çantasını aldım. Satıcı kurdu, çantaya yerleştirip verdi ve kutuyu aldı. Hemen ertesi gün değiştirmeye gittim ve " ben size kutuyu alın dedim siz almadınız " dedi Ve yalancılıkla suçladılar. Az değil 2000 tl. Geçen gün elektronik satan bir mağazaya makineyi gösterdim ve " yazık olmuş bu makine 1780 tl ve zaten bu teşhir ürünü çok belli " dediler. Şikayet ettim, söyledikleri tek şey " kutu olmadan değişim iade olmaz ". Satıcı media markt çalışanı bile değildi, bir markanın saticidiydi ve allem etti kallem etti sattı bana. Beyaz masaya şikayet ettim bugün.

Başka ne yapabilirim? Makinenin teşhir ürünü olduğunu nasıl kanitlarim nereye şikayet edeyim başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…