esiminki farklı cünkü gene seferki serviste ana kartı degistirmisler yani eskiı ımeı numarası gitmis hatat gecen gun kavga ettık bu ımesı farklı diye bizede söylemiyolar ımenizi degistridk diye son anda anladık adamlar kesin baska ıme kopyaladı aynı anda geldi telefonlara msj delirmek isten degilTatlım *#06# yap meaajda ki imei ile sizin imei aynı mı ?
Bende telefon alırken başka birinin başına geldi media marktte onunkide samsung du bizimle ilgisi yok diyordu personel servis te yapmamış galiba adam delirmişti bi Ton para verdim felan sayıyordu sizinde aynı sekilde ilgilenilmezse tüketici mahkemesine gidinkızlar biz media marketten 2 tane s3 mini aldın 2 sene garantis var tabi 1 senenın sonunda sürekli tamire gitti bi benimki bi esimin ki az öncede bize cihazınız kayıt dısıarı 60 gun sonra kapatılıcaktı diye msj geldi hemen media marketi aradık aldıgın yerin numarasını vermiyolar cagrı merkezi bu iste aldıgınız yere gidin onlar sim kart dogrulaması yapıcaktır dedi ama ben böyle bisey görmedim hani herhangi bi telefoncudan alsan böyle bisey yasamazsın koca media marketten 2 telefon al
bence bunlar servisteyken ıme numaralarını ya sattılar yada baska isler var bu isin icinde pazar gunu esimle gidicez aldıgımız yere ama buaralarda calısan basına böyle bisey gelen varmı
sinirden migdem agardı
valla teknosada aynı nerden telefon alıcagımızı sasırdık vallaTelefon alacağım sırada baya araştırdım. Nasıl oluyor bilmem ama ordan alınan telefonlarda çok sorun çıkıyor sanırım dünya kadar şikayet okudum
valla teknosada aynı nerden telefon alıcagımızı sasırdık valla