Cilt Bakımı Ürünleri mederma kremii

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
B

berylla

Ziyaretçi
mederma adında sivilce izlerini ve ameliyat izlerini geçiren bir krem duydum kullananlar varsa lütfen yazssınlar

ben medosccol mu ne var onu duydum cnm kullandım kullandıgım yerde ıkı adet daha fazladan sıvılcem oldu surmuyorum sımdı

onu vilmiyorum ama benim bildiğim iki tane var . contractubex ameliyat izleri için ama ondan daha iyisi varmış ismini şimdi hatırlamıyorum o daha önceki ameliyat izlerini bile geçiriyormuş. doktor arkadaştan öğrendim bi ara öğrenir yazarım contractubex o anki ameliyat izleri yani yeni olanlar için

Son düzenleme:
ben madecassol u bulamıyorum bu arada eczanelerde yok. üretilmiyor artık heralde

ben madecassol u bulamıyorum bu arada eczanelerde yok. üretilmiyor artık heralde

tontişim contractubex den daha etkili olan ve eski izlere iyi gelen kremi öğrenince bizede bildirirsen çok sevinirim.

onu vilmiyorum ama benim bildiğim iki tane var . contractubex ameliyat izleri için ama ondan daha iyisi varmış ismini şimdi hatırlamıyorum o daha önceki ameliyat izlerini bile geçiriyormuş. doktor arkadaştan öğrendim bi ara öğrenir yazarım contractubex o anki ameliyat izleri yani yeni olanlar için

tontişim nolur biran önce öğren.Bende contractubex alacaktım ama sen başka bi ilaçtan bahsedince beklemeye karar verdim.Senden cevap bekliyorum.

mederma adında sivilce izlerini ve ameliyat izlerini geçiren bir krem duydum kullananlar varsa lütfen yazssınlar

canım dün başka konuda sen ismini verince hemen araştırdımkafamçokkarıştıve şaşırdımm
harika yorumlar ve görüntüler var..çok fena yara izleri bile gitmiş:kızgın:tabi unutmayalım öncedende böyle çok şey vaadeden kremler gördük ama yurt dışında çok tutuluyo diyolarr...

bu arada yine söylüyorum cilt tipine göre değişir ama ben contratubex ve medicassolu kullandım arkadaşlar yara izlerine pek fayda etmiyor ama yanaklarım baya dolgunlaştı zaten dolgunduusırnaşık şeyyani pek faydası olmadı banaa

canım sen kullandın mı bu maderma denilen kremi nasıl sonuçlar

Canim Kullandin Mi Anlamadim Nerden Diye Sormuşsun Ondan Internette Var Sadece Istersen Bak

ya hakikaten biz bu kremi nerden bulucaz ki sadece internetten mi sipariş veriliyor?

kızlar, contractubex çok iyi bir iz jeli.
ama ona benzer bir tane daha var Scarex. bu önceki izleri de azaltıyormuş.

ama bu mederma daha etkiliymiş ben zaten contractubex kullanıyorum ama sıkıldım bir de bunu denemek istiyorum ama nerden alıcaz onu bilmiyorum:KK43:(

arkadaşlar oglumun yüzünde tırnak izi var kardeşi yapmıştı. onuda geçirirmi acaba. deneyen varmı bilen varsa yazarsa sevinirima.s.

Ben de kullanmis ancak fayda gormemistim. Kllanip cok begenenlerde var. Sanirim izin durumuna ve kisinin cilt tipine gore basari orani degisiyor

bende aldım madermayı 1 aydır kullanıyorum günde 4 kez sürdüm.... enaz 8 hafta kullanmak gerekiyormuş... çook az bi küçülme oldu izde... yüzümde dikiş izi var ... ben 1-2 ay daha kullancam sonra yine yazarımm :KK54:

insallah memnun kalirsin meloconcon. Aslinda sogan ozutunden yapilan bir krem mederma. Akliam gelmedi degil rondoda soganla bepantheni evlendirsek nasil olur diye :KK53:

insallah memnun kalirsin meloconcon. Aslinda sogan ozutunden yapilan bir krem mederma. Akliam gelmedi degil rondoda soganla bepantheni evlendirsek nasil olur diye :KK53:

kremin içeriğinde başka şeylerde var yazıyorum ......

water.. PEG-4...ALOE BARBADENSIS LEAF JUİCE...ALLIUM CEPA (ONİON) BULD EXTRACT..XANTHAN GUM... ALLANTOİN....SORBİC ACID...FRAGRANCE..... içeriği bu işte.

yeni izler enaz 8 hafta .. eski izler 3-6 ay günde 3-4 kullanmalıdır yazıyoo....:KK51::KK51::KK51:

bunu 2 - 3 ay gibi kullandım hiçç bir faydası olmadı ...internet sitesinden almıştım 70 tl ye ama malesef deymezmiş o kadar paraya....tavsiye etmemmm.....

X