B
berylla
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berylla
mederma adında sivilce izlerini ve ameliyat izlerini geçiren bir krem duydum kullananlar varsa lütfen yazssınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben madecassol u bulamıyorum bu arada eczanelerde yok. üretilmiyor artık heralde
onu vilmiyorum ama benim bildiğim iki tane var . contractubex ameliyat izleri için ama ondan daha iyisi varmış ismini şimdi hatırlamıyorum o daha önceki ameliyat izlerini bile geçiriyormuş. doktor arkadaştan öğrendim bi ara öğrenir yazarım contractubex o anki ameliyat izleri yani yeni olanlar için
mederma adında sivilce izlerini ve ameliyat izlerini geçiren bir krem duydum kullananlar varsa lütfen yazssınlar
canım sen kullandın mı bu maderma denilen kremi nasıl sonuçlar
insallah memnun kalirsin meloconcon. Aslinda sogan ozutunden yapilan bir krem mederma. Akliam gelmedi degil rondoda soganla bepantheni evlendirsek nasil olur diye
Ben de kullanmis ancak fayda gormemistim. Kllanip cok begenenlerde var. Sanirim izin durumuna ve kisinin cilt tipine gore basari orani degisiyor