• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El medela uygun fiyata elektrikli+pilli çalışan göğüs pompası arıyorum

:1:bende var 75 lira kargo bana ait

$untitled.png
ürünün fotosunu istemiştim sizden daha önce.tam olarak bu mu acaba?

Son düzenleme:
Ne kadar uyguna arıyorsunuz? :)

elektronik cihaz ve değeri belli. Bedavaya getirmeye çalışmakta çok hoş olmuyor Pazarlık yapılır ama bir ürününde ederi var. 75 tl kargo benden demiş arkadaş Araştırırsanız bu makina hem özelliği hem markası kalitesi iyi makina. Piyasada çekim yapmayan diğer markalar gibi değil .
Bende kullandım Aventte kullandım. Bu paraya bu makina sormadan alınır. Bende satıyorum ama bu kadar inmem gerekirse bende kalsın yedek olsun

Ne kadar uyguna arıyorsunuz? :)

elektronik cihaz ve değeri belli. Bedavaya getirmeye çalışmakta çok hoş olmuyor Pazarlık yapılır ama bir ürününde ederi var. 75 tl kargo benden demiş arkadaş Araştırırsanız bu makina hem özelliği hem markası kalitesi iyi makina. Piyasada çekim yapmayan diğer markalar gibi değil .
Bende kullandım Aventte kullandım. Bu paraya bu makina sormadan alınır. Bende satıyorum ama bu kadar inmem gerekirse bende kalsın yedek olsun

arkadaş diye kastettiğiniz kim ?navukat mı?
ayrıca medelanın sıfırı 150 tl.2. el ürün aldığınızda içine süT,toz,mikropvs. gibi şeylerin kaçmış olma riskini de almış oluyorsunuz.ben parasız ihtiyacım var hediye eder misniz diye başlık açmadım ama ihtiyacı olup açan da olabilir,bu ben de olabilirdim.insanlık hali uygun fiyata 2. el ürün aramak,kötü mü?neresi kötü ?

ayrıca hayır olsun diye bir kişi bir kişiye bu ürünü ya da başka bir ürünü hediye edebilir.bir başlasının işi görülsün diye .sonuçta olan varolmayan var,alan var alamayan var.burada bir sürü arkadaş gönüllü olarakçeşitli eşyalar hediye ediyorlar, bunlar değersiz ya da çöp olduğundan mı?mutlaka iyi niyetle,olmayanın ya da dar gelirlinin halinden anlayan insanlar oldukları için.
sizin elektronik ve değeri belli yaklaşımınız biraz parası olmayan almasın kardeşim yaklaşımı gibi geldi bana.kimseden zorla kimse bir şey alamaz zaten işine gelirse.belki ben kullandım ,başkası da faydalansın yaklaşımı içinde olan birileri olabilir diye diüşünmüştüm.hayrına verin de demedim,ayrıca biri birine hayrına da bir şey verebilir.bu insanlıktır.ama ben hayrına istemedim ...

ayrıca o arkadaşsa kastettiğiniz bir diğer başlıkta 50 diyen o .ben kendimden vermedim o fiyatı.siz neden alındınız onu da pek anlayamadım ayrıca?

Son düzenleme:
:1:bende var 75 lira kargo bana ait

teklif yok mu bayanlar?

avent de olabilir medela da.teklif neden yok ki:(((

" Neden yok ki" diye sormuşunuz benimde ilanım var. Alınmadım Kendi fikrimi beyan ettim. Olay ihtiyaç yardım meselesi değil farklı boyuta taşımayın yanlış anlamayın lütfen. İhtiyacı olan yazar değerlendirmek isteyen değerlendirir. Bu ürünü 50 tl ye satmaktansa hediye veririm gerekirse. O benim insiyatifim.
Fİyatı 160 tl. Düzgün satış yapan garantisinde sorun yaşamayacağınız mağazlarda. Navukat % 55 indirim yapılmış oluyor nerdeyse.

Teklif var değerlendirmek sizden tabiki.

sadece ben kullandm 1 ay.. sıfır değil.. 300 e almştm 150 civarı düşünüyorum acısız sağım sağlıyor aventin en son çıkan ürünü. ben almaya gittiğmde çok daha ucuz bi çok makina vardı ama bunu satıcı çok övmüştü göğüslerm yara olmasın korkusuyla bunu almştm çok da memmnun kaldım. piayasada da araştırabilirsin ürünü gerçektn 300 tl

Arkadasim bende vardi. 50 tl ye sattim. Ve bu fiyata satan bircok arkadas vardi o donem. Eski sayfalari kurcala bence. Belki hala satmamislardir.

Arkadasim bende vardi. 50 tl ye sattim. Ve bu fiyata satan bircok arkadas vardi o donem. Eski sayfalari kurcala bence. Belki hala satmamislardir.

şu ankiler 50 tl yi haksızlık olarak görüyormuş bedavacılık olarak görüyorlar ve bana çıkışan yorumlar yapmışlar buradan arkadaşım :))) ben de o fiyata bir şeyler düşünmüştüm

Back