Bebek Beslenmesi Medela süt sağma makinesi kullananlar bir bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
Benim bebeğim sol göğsümü emmiyor, ben de sağarak vermeyi deniyorum ama medela ile fazla sağamıyorum.Pompa göğsüme uygun değil mi diyorum ama bir keresinde 50 cc süt sağdım.Pompa uygun olmasaydı o kadar çıkar mıydı?Ama şimdi 30 cc ancak çıkıyor.Burda süt sağma tekniklerini çok okudum.Ama daha fazla çıkmıyor.Bebeğim 6 ayını bitirmek üzere çok şükür tek göğüs ile doyuyor ama sol göğsü sağıp kahvaltısında vereyim diyorum.Böyle giderse sol göğsümdeki süt kesilecek.

Canım makina ile alakalı değil.senin sütün azalmış yada o göğsünde fazla süt yok
makina çalışmasa hiç sağmazdı.
Ben 6 ay kullandım çok memnunum .benim sütüm fazla olmamasına rağmen sağıp verdim

Canım makina ile alakalı değil.senin sütün azalmış yada o göğsünde fazla süt yok
makina çalışmasa hiç sağmazdı.
Ben 6 ay kullandım çok memnunum .benim sütüm fazla olmamasına rağmen sağıp verdim

Teşekkür ederim cevap için.Bu forumda okumuştum hani medelanın hunisi bazıları için büyük yada küçük geliyormuş ya acaba bana da öyle mi oldu diye düşündüm.Bebeğim 2 buçuk aylıkken de sağmıştım yine hiç emzirmeden 50 cc ancak çıkmştı.ama bebeğim gayet güzel doyuyordu.Hiç emzirmeden 50 cc üzeri hiç sağmadım.Böyle sağınca şakır şakır süt akanlara nasıl imreniyorum.Neyse Allahtan şimdi ücretsiz izindeyim buna şükür.

X