Bebek İkinci El Medela süt sağma makinası

gogo85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
126
0
46
İstanbul
bebeğim 3 aylıkken bir ara emmeyi reddetti ve almak zorunda kaldık 1-2 defa kullandım kaşeli tarihli garantisi mevcuttur tertemiz kutusunda göndericem şimdiden alacak olanlar güle güle kullansın...
Not: resim bir türlü ekleyemedim sanırım siteden kaynaklanıyor

fotoğrafları ekleyebildim 10.12.2013 tarihinde satın almıştık

Eklentiler

• $IMG_3263.jpg
    $IMG_3263.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMG_3259.jpg
    $IMG_3259.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_3262.jpg
    $IMG_3262.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 158
  • $IMG_3260.jpg
    $IMG_3260.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 210
memnun kalma durumunu pek anlayamadım çünkü doğru düzgün kullanamadan bebeğim memeyle barış imzaladı fiyatı 120 TL

sağması nasıl memnun kaldınız mı.bir de fiyatı ne kadar acaba

CNm nacızane tavsıyem bu pompalarda süt sagma ayarı bulunmuyor kademesı yok ve yavaş çalışıyor mını elektrıc olduğu da ondan bır arkadasımda aynısı aldı ıkıncı el olarak çalıştırdı zaten sütüm az çoğaltırım dıye aldı fazla çektırmedı hatta bozuk mu dıye bıle düşündü hayır dedım ayarı yok benımkının ayarı vardı ılk pompamı baska arkıma verdıgım ıcın bende burdan bırınden satın aldım yeni lansinoh affınıty aldım bıde fıyat olarakta cok söylemiş bende sıfırı 150 tl olan makinayı 50 tl ye aldım sonuçta ıkıncı el arkadas hıc kullanmadım demıs zaten bu makınalar ılk uc ay ıcın gereklı anne nın sütunun ne kadar geldıgını bebegını sütunun yetip yetmedıgını ölçmek ıcın onemlı tabı çalışanlar sureklı kullanıyorlar ok ama sonuçta ıkıncı el satan kişiler bıraz daha makul olsunlar bunun sıfırı 160 tl civarında 120 ıkıncı el alıcagıma gıder sıfır alırım daha ıyı..

Son düzenleme:
kademe ayarı var sanırım 2 kademeden oluşuyor şimdi kutusunda baktığımda bilgilendiririm... ben 189tl ye almıştım

Back