Bebek İkinci El Medela Mini Electric Pompa

penti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
441
17
Bi ara sütümün çokluğunda almıştım. Sonra azaldı gerek kalmadı. İlgilenenlere duyurulur kutusunda garanti belgesi içinde.. 80 tl

bu ne demek anlayamadım, ciddi olmadıgımı nereden cıkardınız?

ne enteresan insanlar var şu dunyada cidden,
velev ki benim ciddi olmadıgımı düşünseniz bile benim gibi ilgilenip bu ilana bakan diğer insanların kafasındaki soruyu acıklıga kavusturmuş oluyorsunuz

burda cıddı olmayanlarda yazıp konu sahıbını oyalıyorlar arkadas senın ıcın demedı sen kendı uzerıne alınma lutfen...burda ben baslık acmıstım sureklı su fıyata olmazmı bu fıyata olmazmı deyıp benı oyaladılar oyle ınsanlarda var belkı o yuzden yazmıstır cıddı olan yazsın dıye nıcın ters tepkı verıorsun kı?ve konu sahıbını tanıyorum hıcte öyle enteresan bır ınsan degıl kusura bakma ama sen enteresansın ters tepkı verıosun sana gelıpte burda kendı sahsına aıt hıcbısey dememıs kızcagız sadece cıddı olanlar yazsın demıs o kadar...

sorun ne tatlım.. tek senmisin bu ilanla ilgilenen bana msj atan.. Neden alındın bu kadar..

benim mesajımı alıntı yapıp altına bunu yazmandan dolayı olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
benim mesajımı alıntı yapıp altına bunu yazmandan dolayı olabilir mi acaba?

Aaaaa pardon hem sana kargo dahil değil diyip ayrı olarak tekrar paylaşım yapmam lazımdı dimi.. Alınganlık yapma boşyere..size değil özelden msj atanlara yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…