Medela elektrikli ve pilli göğüs pompası...

nalan_nalan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
6.681
2
156
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Sadece 5-6 kere kullandığım medela göğüs pompası var elimde, hala yepyeni duruyor. Almak isteyenler lütfen özelden mesaj atsınlar...

Merhaba arkadaşlar,

Sadece 5-6 kere kullandığım medela göğüs pompası var elimde, hala yepyeni duruyor. Almak isteyenler lütfen özelden mesaj atsınlar...

Siteye sık mesaj göndermediğimden özel mesaj yazamıyorum.. :) Ben istanbul'dayım.. Siz hangi şehirdesiniz acaba? Ve pompa halen satılmadıysa bana özel mesajla geri dönebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Siteye sık mesaj göndermediğimden özel mesaj yazamıyorum.. :) Ben istanbul'dayım.. Siz hangi şehirdesiniz acaba? Ve pompa halen satılmadıysa bana özel mesajla geri dönebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Ben yine özel mesaj atamıyorum.. :) Biz anadolu yakasındayız.. Arzu ederseniz bana bir mail adresini veya telefon numarası verirseniz size ulaşabilirim..

bir de özel mesajdan ne kadar istediğinizi söylerseniz sevinirim.. anlaşırsak elden pil ile denedikten sonra alabiliriz belki.. Çünkü aslında bize sadece motor kısmı gerekli.. Elimizde ki pompanın motoru bozuldu..

İlginize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…