• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medala mini elektirikli pompa

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
Merhaba arkadaşlar,aranızda medala mini elektirikli pompa kullanan var mı??tavsiye edermisiniz?veya tavsiye edebileceğiniz elektirikli pompa var mı??teşekkürler

ameda lactaline. gerçekten mükemmel. gerçi medelanın da adını çok duydum ama kullanmadım bilemiyorum.

Bende de var gayet iyi ama göğsümde yara olduğu için çok kullanamıorum ben canım acıyor aa.s.

hem fiyatı çok uygun hemde çok güzel süt çıkarıyor.bende 2 aydır kullanıyorum çok memnunum..

Merhaba arkadaşlar,aranızda medala mini elektirikli pompa kullanan var mı??tavsiye edermisiniz?veya tavsiye edebileceğiniz elektirikli pompa var mı??teşekkürler

ben kullanıyorum. çok da memnun kaldım. ağrı ya da acı vermiyor. en düşük seviyede bile çok güzel süt çıkarıyor.tavsiye ederim.

ben 6 ay kullandım bebeğim emmedi medela ile sağdım günde 50 ml kadar çıkardım onu verdim tavsiye ederim

hepinize teşekkür ederim arkdaşlar.ürünü aldım.memnunum.siz sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyordu??

canım benim kullandığım pompada medelaydı, ben çok menun kaldım, ikinci bir çoçuğum daha olursa diye sakladım valla.

bende buradaki arkadaşlardan duyarak aldım bende çok memnunum 10 dk.da göğüsüm yumuşacık oluyo tavsiye ederim

yaa arkadaşlar bendede medela var elektrikli olan ilk defa denicem ama 2.el arkadaşım vermişti
göğsümü çekmiyo beceremedim heralde vakum yapmıyo yalnış bişey mi yaptım ki

parçalarını tam oturttuğundan emin ol bazen bende tam oturtaadığımda vakum yapmıyo ya da sana veren arkadaşınla beraber sağ tecrüben olsun

Back