meckel gurber sendromu yaşayan anneler varmı:(?

meckel gurber sendromu yasayan annelr varmııı?

4 bebegimi kaybettim 2.sine bu tanı koyuldu 2 tane daha denedim ya karnımda öldü yada sonlandırıldı özürleri yüzünden siz lütfen cevabınızı bekliyorumne gibi bi yol izlediniz?bizim kanlarımız yabancı ülkeye gitti teşhis için

canım uzun zamandır bakmıyordum aklıma gldı bı bakayım dedım.bu hastalık bnm yakın sevdıgım bı ablamda vardı ne akraba evlılıgı ne kan uyusmazlıgı hıcbırseyı yoktu ama 2 bebegınde bu sekılde kaybettı ama sukurler olsun 3.bebegı saglıklı oldu suanda 8 aylık fln hıcbırsey de yapmadılar ne folık asıt kullandı ne 3lü testler fln yaptırdı tamamen Allaha emanet oldu sızın ne oldu son gelısmeler nedır merak ettım dogrusu

Merhaba çok geçmiş olsun ben de bu sendrom yüzünden bebeğimi kaybettim üstünden çok zaman geçmiş araştırırken size rastladım şuan ne durumdasınız tekrar yaşadınız mı

merhabalar benimde bebeğime bu tanı konuldu. Bu tanı ile doğan bebekler yaşamıyor mu ? Bilginiz var mı acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…