- Konu Sahibi ECEKARAHANLI
Bu markanın çoğu ürünü kullandım hepsininden memunum görüşlerizinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mecit efendinin ürünlerinden acaba hangi ürünler yüziçin uygundur kullananınız varmı paylaşırsanız sevinirim (özellikle nemlendirici nitelikte olanı ) saygılar
bezelye özlü çil ve leke giderici kremini kullanmayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kalan yada kalmayanlar varmı ??????
bende biraz önce kendi sitesinden yosun sabunu+selülit masaj yağı satın aldım ilk defa kullanıcam umarım faydalı olur.
yüze sürmek için yağ olarak kayısı yağını biliyorum (annem kullanıyor)
mecitefendini tüm ürünleri iyidir ama keşke tam set şeklinde alsaydın kreminide kullansaydın daha iyi sonuç alırdın bonyoda yosunlu selülit sabununu akşam selülit yağını sabahda kremini kullanacan biraz spor ve akşam ayaklar kalp hizasından yukarda dinlensin birsey kalmaz a bu arada yediklerinde çok önemli
14 şubat'ta yaklasıyor :)
SCALA TRKYE - TRKYE'NN RN SKALASI
Bu siteden indirim isteyin açıklama kısmına KK'den yazarsanız size özel indirim yapılacaktır:)
Mecitefendi saç bakım yağını alıyosun birde sarımsak şampuan
önce saç bakım yağı ile 15 dk masaj yapıyosun en az haftada iki kere ve iki saat sacında beklet vaktin yoksa akşam sür sabah mecitefendi sarımsak şampunla yıka sarımsak şampuanı normal şampuan gibi kullan bende alırken çekindim ama sarımsak gibi kokmuyo düzenli olarak kullan önece dökülmen azalır sonra durur sonra saç oluşumu başlar ufak tüyler olur sanra güçlenir saç gibi olur bende saç kalmamışdı neredeyse kullandım çok memnunum saçım okadar gür ve sağlıklıki kırılmada olmaz saçında tararken kırılıyorsa mecitefendi saç bakım maskesini kullan çok ürün kullandım ama bunun gibi sonuç vereni pek yok