• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecitefendi ürünleri

Karaüzüm çekirdekli vücut kremini kullandım. acaip memnun kalmıştım evdeki bütün kremler bitince onu tekrar alcam, kokusu 24 saat geçmediği gibi teninizi pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor. yani çok değişik bi kremdi,sürdüğüm zamanlarda gözle görülür bi fark yaratmıştı bende,şuan 20 tl civarı bi fiyatı olsa gerek,gidip body shoplara pahalı pahalı işe yaramayan kremlerden alacağınıza macit efendiden alın :15:

Mecitefendi saç bakım yağını alıyosun birde sarımsak şampuan

önce saç bakım yağı ile 15 dk masaj yapıyosun en az haftada iki kere ve iki saat sacında beklet vaktin yoksa akşam sür sabah mecitefendi sarımsak şampunla yıka sarımsak şampuanı normal şampuan gibi kullan bende alırken çekindim ama sarımsak gibi kokmuyo düzenli olarak kullan önece dökülmen azalır sonra durur sonra saç oluşumu başlar ufak tüyler olur sanra güçlenir saç gibi olur bende saç kalmamışdı neredeyse kullandım çok memnunum saçım okadar gür ve sağlıklıki kırılmada olmaz saçında tararken kırılıyorsa mecitefendi saç bakım maskesini kullan çok ürün kullandım ama bunun gibi sonuç vereni pek yok

Bu mecit efendinin ürünlerinden acaba hangi ürünler yüziçin uygundur kullananınız varmı paylaşırsanız sevinirim (özellikle nemlendirici nitelikte olanı ) saygılar

bende biraz önce kendi sitesinden yosun sabunu+selülit masaj yağı satın aldım ilk defa kullanıcam umarım faydalı olur. :21:
yüze sürmek için yağ olarak kayısı yağını biliyorum (annem kullanıyor)

bezelye özlü çil ve leke giderici kremini kullanmayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kalan yada kalmayanlar varmı ??????

Bu mecit efendinin ürünlerinden acaba hangi ürünler yüziçin uygundur kullananınız varmı paylaşırsanız sevinirim (özellikle nemlendirici nitelikte olanı ) saygılar

efecem bu soruna kimse düzgün cevap veremez ciltinin yağlımı kurumu seviyesini senden iyi kimse bilemez buna çevap ver en uygun mecit efendi ürünü sana önereyim

bezelye özlü çil ve leke giderici kremini kullanmayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kalan yada kalmayanlar varmı ??????

ben size şu şekilde anlatayım bezelye özlü çil ve leke kremin yanında yaz kış mecit efendi güneş kremini kullanman lazım en az iki ay ve lekenin durumuna göre bu süre uzayabilir çok koyu ise lekeler ve çiller için dediklerini uygulayın iki ayda hiç bir leke kalmaz pürüzsüz bir ciltiniz olur.bende leke felan kalmadı uzun

bende biraz önce kendi sitesinden yosun sabunu+selülit masaj yağı satın aldım ilk defa kullanıcam umarım faydalı olur. :21:
yüze sürmek için yağ olarak kayısı yağını biliyorum (annem kullanıyor)

mecitefendini tüm ürünleri iyidir ama keşke tam set şeklinde alsaydın kreminide kullansaydın daha iyi sonuç alırdın bonyoda yosunlu selülit sabununu akşam selülit yağını sabahda kremini kullanacan biraz spor ve akşam ayaklar kalp hizasından yukarda dinlensin birsey kalmaz a bu arada yediklerinde çok önemli

14 şubat'ta yaklasıyor :)

Bu siteden indirim isteyin açıklama kısmına KK'den yazarsanız size özel indirim yapılacaktır:)

Son düzenleyen: Moderatör:
mecitefendinin kendi sitesinden yosun sabunu ve masaj yağı sipariş etmiştim 3. gün (bugün :)) elime geçti masaj yağı güzel kokuyor, sabunun da kendine has doğal bir kokusu var ama birde yanında gelen hediyelerimde var :)))) bu beni oldukça şaşırttı çünkü aldığım ürün kadar hediye göndermişler. ürünleri henüz kullanmadım akşam açılışı yaparım artık umarım memnun da kalırım kurtulurum şu selülitlerden. Portakalı severim ama yemesini bacağımdaki görüntüsünü değil :20:

mecitefendini tüm ürünleri iyidir ama keşke tam set şeklinde alsaydın kreminide kullansaydın daha iyi sonuç alırdın bonyoda yosunlu selülit sabununu akşam selülit yağını sabahda kremini kullanacan biraz spor ve akşam ayaklar kalp hizasından yukarda dinlensin birsey kalmaz a bu arada yediklerinde çok önemli

tavsiyeniz için teşekkür ederim evet artık tatlı, abur-cubur, asitli içecek vs. yemeği yasakladım kendime 3-5 güne(nerdeyse 4 aydır sağlık sebeplerinden ötürü hareketsizim de) spora başlayıp ürünleride kullanınca inşallah bende kurtulucam selülitlerimden. ama şu kremi almadığıma pişman oldum şimdi niye aklıma gelmedi ki yaaa neyse onuda sipariş ederim yakında napim :37:

Markaya bak yaaaa
mecitefendi..... lokum markası olsa hadi neyse

reklam amaçlı üyelik diye de not düşmüş site. utanmadan ajan gibi kadın nicki ile reklam bile yapıyolar . kadınlar kulubunü de keşfetmişler yani .
izmir de bir aktarcıdan kırmızı biber alırken görmüştük. adam biz üretiyoruz dedi sanki çok mathah bişeymiş gibi. adamı da bi görseniz biraz zorlasa paçasına kadar sakalı olacak. kafada acayip bi şey. Çok sert yani :)) ivana sert :))

Allah'ım kimler kozmetik sektöründe böyle.

Son düzenleme:
bu ürünün sampuanını denemişdim ballısı bide lavantalısı gerçekden güzeldi birde yağları var evde bulunsun diye almışdım olumsuz bir tepki görmedim daha iyi markalar var tabiki ama şampuanları iyiydi

Mecitefendi saç bakım yağını alıyosun birde sarımsak şampuan

önce saç bakım yağı ile 15 dk masaj yapıyosun en az haftada iki kere ve iki saat sacında beklet vaktin yoksa akşam sür sabah mecitefendi sarımsak şampunla yıka sarımsak şampuanı normal şampuan gibi kullan bende alırken çekindim ama sarımsak gibi kokmuyo düzenli olarak kullan önece dökülmen azalır sonra durur sonra saç oluşumu başlar ufak tüyler olur sanra güçlenir saç gibi olur bende saç kalmamışdı neredeyse kullandım çok memnunum saçım okadar gür ve sağlıklıki kırılmada olmaz saçında tararken kırılıyorsa mecitefendi saç bakım maskesini kullan çok ürün kullandım ama bunun gibi sonuç vereni pek yok

ben de 2 haftadır haftada 3kez mecit efendinin sarımsak şampuanını kullanıyorum ilk baştadökülmede azalma olmuştu ama şimdi yine eskisi gibi dökülüyor.benim otacının saç bakım yağı vardı o bitsin daha sonra mecit efendinin yağını alıcam inş işe yarar emin de olamadım bıraksam başka bi şampuan mı denesem :/ sen ne zamandır kullanıyorsun ne kadar sürede etkisini gördün

Back