Mecidiyeköy Krylon, delireceğim...

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
Arkadaşlar merhaba,
Allah aşkına bilenler cevaplarsa çok müteşekkir olacağım. Herkes Profilo AVM'nin karşısında diyor Kryolan için fakat o kadar çok aradık ki bugün bir türlü bulamadık. Taksiciler, esnaflar herkes bizi yanlış yönlendirdi ve artık bıkıp geri döndük. Profilo AVM'nin bir sürü kapısı var.. Bulamadık. Tam manasıyla bilip de beni yönlendirmek isteyen var mı?
Şimdiden herkese teşekkürler.Sizin yönlendirmenizle yarın gidip tekrar arayacağım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
Allah aşkına bilenler cevaplarsa çok müteşekkir olacağım. Herkes Profilo AVM'nin karşısında diyor Kryolan için fakat o kadar çok aradık ki bugün bir türlü bulamadık. Taksiciler, esnaflar herkes bizi yanlış yönlendirdi ve artık bıkıp geri döndük. Profilo AVM'nin bir sürü kapısı var.. Bulamadık. Tam manasıyla bilip de beni yönlendirmek isteyen var mı?
Şimdiden herkese teşekkürler.Sizin yönlendirmenizle yarın gidip tekrar arayacağım...[/QUOT

google a harita yaz haritaya gir mecidiyeköy kryolan yaz hatta kalkışın nerden olucağını ve neyle gidiceksen onuda yaz orda sana tarif veriyor ben bi kere iş görüşmesine gitmiştim doğru yönlendiriyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Şimdiden herkese teşekkürler.Sizin yönlendirmenizle yarın gidip tekrar arayacağım...[/QUOT

google a yaz mecidiyeköy kryolan diye haritaya bak hatta nerden ve neyle gidiceksen onu da yaz yol tarifi veriyor ben böyle bi kere iş görüşmesine gitmiştim doğru çıkıyor yani

Teşekkür ederim, dediğinizi yaptım yapmadım değil. Fakat haritanın gösterdiği yerde yok.. Maalesef, denedim ama olmadı...

Evet trump towers dada var. Trumpda alt katta magaza olarak, Cevahirdede ykm nin icinde kozmetik katında

Son düzenleme:
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Madem Trump Towers'da ayrı bir mağaza olarak var oraya gideyim o zaman.. Öpüldünüz. Simdi uyuma vaktiiii.. Hayırlı gecelerrrr ;-)

Back