- Konu Sahibi PastelBoya
-
canım o kuaförün canı kesmek istememiş sanırım ... yanmış saç ölü saçtır,beslenmez saçı yorar ve zorlar, en iyi çözüm kestirmektir..ayrıca benim saçlarımda yanıktı ve kesilince gayet iyi oldu ..ayrıca benim o model i farklı şekilde kullanılıyor,ister kulak arkası kullanılır istersen kulaklar kapatılarak ...cam den çekeyim atayım sana ....ben yanıklarımdan %90 oranında kutuldum hala uçlarda 2-3 cm var tabi uzun kalan ön kısımlarda sadece...Kızlar kuaföre gittim katlı bob modeli istiyorum dedim baktı sacıma ve malesef olmaz hos durmaz cünkü sacların yanmıs dedi..Mecburen uzatmak zorundasın dedi..Ya ama yanıkk yanii sacıma her bakan senin sacın neden böyle diyoo...
Kısa sacı sevmiyorum ama yanık olmasındansa varsın kısa olsun hic birsey kullanmam uzatırım ama yanıklarla uzamasını beklemek cok zor geliyo ve moralimi bozuyo bu kayıs gibi saclarlaaa:sinifsinif:
canım o kuaförün canı kesmek istememiş sanırım ... yanmış saç ölü saçtır,beslenmez saçı yorar ve zorlar, en iyi çözüm kestirmektir..ayrıca benim saçlarımda yanıktı ve kesilince gayet iyi oldu ..ayrıca benim o model i farklı şekilde kullanılıyor,ister kulak arkası kullanılır istersen kulaklar kapatılarak ...cam den çekeyim atayım sana ....ben yanıklarımdan %90 oranında kutuldum hala uçlarda 2-3 cm var tabi uzun kalan ön kısımlarda sadece...
bence başka bir kuaföre git ,gür saçlara ara makasatılıyor yine oluyor yani ,ne alaka... onun canı kesmek istememiş kesin sempatiksalakcinniCanım benimde ilk katımda yanıklarım ya ne sekle giriyo,ne de hos duruyo sac ne yapıcam bilemedim..Birde diyoki pırasa gibi düz olsa sacların hos durur ama seninkiler dikilir dedi..
Bide kalın telli gür gördü sacımı uzaktan konusuyo yanıma bile gelmedi..Dedim benim saclarım ince telli ve seyrek yanii hayret ettim..Ne yanii kabarık olan saclar bob kestiremiyor muu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?