Merhaba arkadaşlar,
Yeni mutfak yaptırmayı düşünüyorum renk olarak beyazı seçtim a.s Sizlere danışmak istediğim mebran kapak mı daha iyi temizliği kolaydır yoksa lake kapak mı ?
İki ayrı yerden fiyat aldım birisi lake yi çok övdü diğeri lake zamanla sararır mebranı tercih et dedi tabi benimde kafam karıştısizlerden yardımcı olmanızı istiyorum hatta varsa resimleriniz paylaşırsanız sevinirim kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler
zamanım var resimleriniz var ise görmek isterim. Beyazı kırmızıyla kombine etmeyı dusunuyorum. hayırlısı artıkyerimseniben
zamanım var resimleriniz var ise görmek isterim. Beyazı kırmızıyla kombine etmeyı dusunuyorum. hayırlısı artıkyerimseniben
Bence Lake Kapak !
Merhaba arkadaşlar, ben lake kapağı öneririm size. Mutfağımı henüz yeni yaptırdım fuşya renginde ve şahane oldu.isterseniz size bir firma önerebilirim ikitelli keresteciler sitesinde 26.sokakta ismi Delfino lake kapak ve işlerini gerçekten iyi biliyorlar.İşin doğrusu ben de sararmasından ve çizilmesinden endişe ediyordum ama kullandıkları malzemelerin sararmaya ve çizilmeye karşı dirençli olduğu konusunda beni ikna ettiler.
Hem şöyle de bi avantajı var mutfağınızın renginden sıkılınca çok kolay değiştirebilir ve istediğiniz renge boyatabilirsiniz renk seçeneği ise sonsuz .Mebran kapakta böyle bi avantaj yok.
Ben memnunum darısı başınıza kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?