kimin umrundaysa halkın talepleri...
Bir yanda santranç bile haram diyen bir zihniyet öte yandan evrim okutulması din dersi kalkmalı diyen bir zihniyet
Bu zihniyetleyin karşılaşması atom bombası etkisi yaratır
Ben bu işin sonunu iyi görmüyorum
Her halükarda seçmeli din dersi ve evrim teorisinin okutulması gerektiğini düşünenlerdeninaslında din dersi kalksın demiyorlar seçmeli olsun diyorlar, zorunlu olmasın diyorlar, çünkü çocuk not sistemi yüzünden inancına aykırı şeyleri ezberlemek zorunda kalıyor, haliyle aileler de çocuklarına karşı bu zorunluluğu beyin yıkamak olarak görüyorlar haklı olarak onlarda bu yüzden endişeli
seçmeli olsa, isteyen alır istemeyen almaz, zaten din dersinde dinler değil sadece hanifilik ezberletiliyor, dinler mezhepler tarihi gibi genel kültüre yönelik bi ders olsa kimse rahatsız olmazdı sanırım
zaten bu insanlarda çok azınlık olduğundan öyle bi etkileri olmaz yani atom bombası tarzında, kimse de sallamıyor zaten yıllardır
evrim konusu da genel kültür olarak verilebilir hani genel kültür olarak verilen bişeye illa inanmak gerekmiyor sonuçta
haklısın dediğin şeyler oluyor malesef, insanlar objektif görüşünü kaybediyor artıkHer halükarda seçmeli din dersi ve evrim teorisinin okutulması gerektiğini düşünenlerdenin
Burada vurgulamak istediğim benim düşüncenin ne kadar kabul görüldüğü bana sunulanın ne kadarını kabul edebileceğim
Yada koyu dindar biri evrimi genel kültür bile olsa çocuğuna okutup okutmamak isteyip istemeyeceği
Evet ben çocuğunu ilimden modern bilimden uzak tutan aileye sisteme kızıyorum çocuklara acıyorum öte yandan karşı tarafta dinden uzak bırakılan çocuklara acıyan ailelere kızan bir kitle var
Bu iki tarafın radikalleşme ihtimali beni korkutuyor