Meb her önlisans kpss sınavından sonra 3249dan alım yapıyor mu

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Arkadaşlar ben 2014 kpss önlisansa hazırlanıyorum ve meb ya da ogm istiyorum vhki olarak atanmak için. ama meb kesin alım yapar mı? Osym sitesinden eski kpss tercih klavuzlarına baktım ve meb'e rasgelmedim hiç ben mi doğru bakamadım bilmiyorum ama umutsuzlandım. Bu bölümler her sene açılıyor mu, kaç kişi alınıyor ortalama ve kaç puanla alınıyor bunları öğrenmemin bir yolu yok mu?

bi arkadaşım demişti ki .. meb bu sene alım yapmış mesela seneye alım yapmıcak demişti bende üzülmüştüm..
yinede umudu kesmemek lazım diye düşünüyorum güzel kadrolarla karşılaşmak dileği ilee

Son düzenleme:

yaa diğer bölümler nasıl olur acaba

Puan almak yetmiyor yani istedigimiz yere girebilmek icin... hakkımızda hayırlısı
inşallah rahat guzel bir yer tuttururuz

Meb haziranda oldukça fazla bir alım yaptı bende istedim girmeyi ama olmadı seneye alsa bile az bir alım yapar heralde:26:

yaa diğer bölümler nasıl olur acaba

Puan almak yetmiyor yani istedigimiz yere girebilmek icin... hakkımızda hayırlısı
inşallah rahat guzel bir yer tuttururuz

bende bilgisayar teknoljisi programlama mezunuyum yani aynı şeyi bende dert ediyorum açıkcası ama hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıp güzel bir puan alalımda hayırlısı ile yerleşiriz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…