- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
allah sonumuzu hayır edtsinGerçek mi bu
Bu ülke nereye gidiyor ?
vay be kepazelik demek ha?Vay bee babam zamaninda kutuphane haftasinda Aziz Nesinin simdiki cocuklar harika kitabini sergiledigi icin 1402yle sürülmüstü..Simdiki kepazelige bak.
vay be kepazelik demek ha?
o halde babana yapilan hakti öylemi? bu yapilan kepazelik olduguna göre...
kitapların içeriğini aynımı tutuyorsunuzvay be kepazelik demek ha?
özgürlük acisindan baktim da..Babama yapilanla hak olmasi ne alaka? Konuyu nasil anladin merak ettim ?
özgürlük acisindan baktim da..
ne düsünceyle olursa olsun kitaplar yasaklanmamali
babaniza yapilana haksizliga üzülüyorsunuz ama suan bu fuara yapilan haksizligi gerici olarak adlandirilmasini falan desteklercesine kepazelik diyorsunuz..
bu celiskiye takildim bende...
kitapların içeriğini aynımı tutuyorsunuz
vay be kepazelik demek ha?
Bu konuda sana hak veririm meb bir ideolojiyibir görüşü temsil edenlerin yanında olmamalı ben gerici kısmına takıldımChelzy .!.:Milli egitim camiasiyla pek hasir nesir olmadiginiz belli.Dedigim celiski degil.
Meb camiasinda elinizi kolunuzu sallayip kafaniza gore kitap oneremezsiniz,okutamazsiniz.Ogrencileri ogretmenleriyle siyasi,dini bir zumreye sokamazsiniz.(parti miting gibi)Kayip kara balik,kucuk prens gibi cocuk kitaplarinin yasakli oldugu meb kitap listesinde icinde "Cihad" "el kaide" "hizbullah" konularinin gectigi kitaplarin bulundugu fuara resmi yaziyla ogrencilerinizi getirin diye orgutlu bir sekilde cagrilmasi ve hicbir sorusturma baslatilmamasi evet kepazeliktir !
Zaten egitim bir senliysen kralsın ama eğitim sen yada turk egitim sen liysen n vay haline kazanılmış hakkın dahi elinden alınıyorChelzy .!.:Ozgurlugun sinirli oldugu yerler vardir.Bunun en fazla hissedildigi kurum meb kurumudur.Arkadas her turlu kitabin onerebilecegi, okutulabilecegi gibi yanlis bir kanidaydi.Kani demeyelim de bilmiyordu.Umarim bilgilendirme acisindan yardimci olmusumdur.
Bu arada babamsa ayni su anda akpnin sendikasindan yani yandas degilsen mudur olamazsin diye mudurlukleri elinden alinan % 98 lik kesimdeki gibi surulmustur.Kilif olarak ta bu cocuk kitabi gosterilmistir diye de ilistireyim su notu.
Zaten egitim bir senliysen kralsın ama eğitim sen yada turk egitim sen liysen n vay haline kazanılmış hakkın dahi elinden alınıyor
bu şekilde kutuplaştırmayın sokaklarda incil dagıtılırken kimse yadırgamıyor ne yapıyorsunuz diyen yok zaten kime ne isteyen istedigi fuara katılır çocugun egitimi ailede başlar anne babanın fikri neyse çocugun davranışlarıda oyle olur istemeyen aile göndermez isteyen gönderir bu millet ne çekti ise bu ayrımcılıktan cekti bu yüzden sag cı solcu farketmez ceblerini doldurma derdinde olanlar bazı degerleri kullanılıyor
Sokakta kuran da dağıtılıyor incil de ona bişey dedik mi?