İğneli Epilasyon Me Elos Touch / ELOS Evde Lazer Epilasyon Sistemi‎

pseudonym

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
10
1
29
yeni bir çeşit evde lazer epilasyon aleti

aynı anda hem epilasyon yapıp tüylerden anlık kurtulmayı hem de kıl köklerine ışınla etki ederek kalıcı azalma sağlamayı vaad ediyor.
ama sistem hepimizin tanıdık olduğu ipl lazer. dolayısıyla etkili olmasını beklemek biraz fazla umutlanmak olur diye düşünüyorum.

şu videoda koyu tenli bir kadın her hafta kullandığı halde hiç sonuç alamadığını anlatmış. boşuna para harcamayın diyor kadın:

ben ürünü almayı falan düşünmüyorum. bu şekilde evde lazer epilasyon vaad eden ürünlerle zaten ilgilenmiyorum ve evde lazer epilasyon yapmaya çalışmayı sağlıklı bulmuyorum.

benim burada ürüne ilişkin yazmamın sebebi ürünün türkiye'de aşırı bir fiyat farkıyla satılması.

yurt dışında internetten satış yapan sitelerde (kadınlarklübün'de yeniyim dolayısıyla site ismini paylaşabilir miyim bilmiyorum) ürünü $388.99 civarına bulabilirsiniz ama türkye'de internetten satış yapan birkaç sitede 1.690 TL'ye satıldığını gördüm.

arada 600 lira fark var ve gerçekten bu kadar kazık payı koyabildiklerine inanamıyorum.
insanların bu kadar dolandırıcı olması çok aşağılık, inanılmaz tiksinç bir şey hakikaten.

insanlar alırken ne umutlarla alıyolar, uğraşıp düzenli kullanıyorlar hiç sonuç vermediği gibi kim bilir cilde ne zararlar veriyor alet hepsini geçtim;
ya insanın bütçesine 600 lira fark bindirmek nedir allasen ya?

hiç vicdan yok bu insanlarda.

nitekim uzak durun bu şekilde evde lazer epilasyon yapmayı vaad eden ürünlerden.
çok merak ediyosanız philips lumea'yı denemenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
ev tipi epilasyon cihazlarını kullanmayı önermezken neden philipsi önerdiğinizi açıkçası merak ediyorum?
çok gariptirki bir ürünü karalerken diğerini özellikle iyi göstermeye çalışmak nekadar doğru bir davranıştır!!

Az önce arkadaşım bu başlığı gönderdi, bunu philips gibi bir markanın yapacağını sanmıyorum, ancak philips satan ve bundan kazanç sağlayan birinin yazdığı bir yazı bu. Ben kullanan biri olarak artılarını da eksilerini de yazdım. Bu dünyanın her yerinde yapılan ancak etik olmayan bir reklam çalışması maalesef...

"bu şekilde evde lazer epilasyon vaad eden ürünlerle zaten ilgilenmiyorum ve evde lazer epilasyon yapmaya çalışmayı sağlıklı bulmuyorum."
diyerek ardından
"nitekim uzak durun bu şekilde evde lazer epilasyon yapmayı vaad eden ürünlerden.çok merak ediyosanız philips lumea'yı denemenizi öneririm."
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…