- 26 Nisan 2024
- 542
- 463
-
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Hsg sonrası verdi dediğim gibi korunmam için, ama çok yan etki yaptı bende. Ben de normal doğal yollardan korunmayı tercih edip içmedim. Zaten bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı da almamıştım vücuduma :/Canım tam tersi gecikme yapmaz eğer bitirseydin haplar bittikten iki üç gün sonra en geç adet olunuyor zaten o hapların maksadı regl düzeltmek ve oldurmak neden içmediniz
Evet tamamlasaydım ben de öyle olacağını düşünüyordum ama içmeyince acaba birkaç gün bile hormonlara vs etki etti mi diye düşündüm gecikmem ondan mı acaba diye, teşekkür ederimIlacı ıçıp bırakırsanız zaten otomatık olarak 2 gune kan gelır. Olayı bu ilacın ama 4 gun etkı etmemıs olabılır ya da dengenızı bozmus olabılır ıcıp bırakmak.
Canım bende almamıştım hiç vücuduma bu yönden bakmamak lazım bir işlem geçirdim doktor Oyüzden verdi yani kötü bişey değilHsg sonrası verdi dediğim gibi korunmam için, ama çok yan etki yaptı bende. Ben de normal doğal yollardan korunmayı tercih edip içmedim. Zaten bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı da almamıştım vücuduma :/
Yok öyledir muhakkak, hani daha önce hiç içmediğim için vücudum da alışık değil tanımıyor o yüzden acaba gecikme yapmış olabilir mi diyeCanım bende almamıştım hiç vücuduma bu yönden bakmamak lazım bir işlem geçirdim doktor Oyüzden verdi yani kötü bişey değil
Sanmıyorum canım o geciktirme yapmaz tam tersi düzenlerdiYok öyledir muhakkak, hani daha önce hiç içmediğim için vücudum da alışık değil tanımıyor o yüzden acaba gecikme yapmış olabilir mi diye
Sabah test yaptım negatiftiSanmıyorum canım o geciktirme yapmaz tam tersi düzenlerdi