Mcrogynon (ya da herhangi bir doğum kontrol hapı) adet gecikmesi yapar mı?

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
542
463
Kızlarrr geçen ay hsgden sonra 5-6 tane içtim sonra içmedim.normalde 21 günlük ilaçtı bu.Bu tip ilaçlar gecikme yapıyor mu tecrübesi olan yazabilir mi?
Normalde sekmeyen adetim 4 gün gecikti test yapmak da istemiyorum şimdilik.. ama yine de bi heyecanlandım 🥲 fakat ilaçtan gecikme yaşama ihtimalim de geldi aklıma sormak istedim

Ilacı ıçıp bırakırsanız zaten otomatık olarak 2 gune kan gelır. Olayı bu ilacın ama 4 gun etkı etmemıs olabılır ya da dengenızı bozmus olabılır ıcıp bırakmak.

Canım tam tersi gecikme yapmaz eğer bitirseydin haplar bittikten iki üç gün sonra en geç adet olunuyor zaten o hapların maksadı regl düzeltmek ve oldurmak neden içmediniz
Hsg sonrası verdi dediğim gibi korunmam için, ama çok yan etki yaptı bende. Ben de normal doğal yollardan korunmayı tercih edip içmedim. Zaten bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı da almamıştım vücuduma :/

Ilacı ıçıp bırakırsanız zaten otomatık olarak 2 gune kan gelır. Olayı bu ilacın ama 4 gun etkı etmemıs olabılır ya da dengenızı bozmus olabılır ıcıp bırakmak.
Evet tamamlasaydım ben de öyle olacağını düşünüyordum ama içmeyince acaba birkaç gün bile hormonlara vs etki etti mi diye düşündüm gecikmem ondan mı acaba diye, teşekkür ederim

Hsg sonrası verdi dediğim gibi korunmam için, ama çok yan etki yaptı bende. Ben de normal doğal yollardan korunmayı tercih edip içmedim. Zaten bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı da almamıştım vücuduma :/
Canım bende almamıştım hiç vücuduma bu yönden bakmamak lazım bir işlem geçirdim doktor Oyüzden verdi yani kötü bişey değil

Canım bende almamıştım hiç vücuduma bu yönden bakmamak lazım bir işlem geçirdim doktor Oyüzden verdi yani kötü bişey değil
Yok öyledir muhakkak, hani daha önce hiç içmediğim için vücudum da alışık değil tanımıyor o yüzden acaba gecikme yapmış olabilir mi diye

X