Bebek İkinci El Mclaren marka baston bebek arabamızı satıyoruz.165 tl

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
MCLAREN MARKA BEBEK ARABAMIZI UYGUN FİYATA VERİYORUZ ÇOK KULLANIŞLI 5 KG KADAR AĞIRLIĞI TEK ELLE TAŞINABİLİYOR TAŞIMA SAPIDA VAR
BEN ÇOK KULLANDIM ARTIK KIZIM BÜYÜDÜGÜ İÇİN SATIYORUM YAĞMURLUĞU VE YANINDA SİNEKLİKTE VERİLECEKTİR

İLGİLENENLER niluferyunlu@hotmail.com dan bana mail atarlarsa resim yollayabilirim

MCLAREN MARKA BEBEK ARABAMIZI UYGUN FİYATA VERİYORUZ ÇOK KULLANIŞLI 5 KG KADAR AĞIRLIĞI TEK ELLE TAŞINABİLİYOR TAŞIMA SAPIDA VAR
BEN ÇOK KULLANDIM ARTIK KIZIM BÜYÜDÜGÜ İÇİN SATIYORUM YAĞMURLUĞU VE YANINDA SİNEKLİKTE VERİLECEKTİR

İLGİLENENLER niluferyunlu@hotmail.com dan bana mail atarlarsa resim yollayabilirim

ben ılgılenıorum maılım hep acık olamıo buraya resım koymanız mumkun mu?birde urun tam anlamıyla sglam mı benımde var ama cok saglam olmadıgı ıcın dusunuorum ve bırde daha pratık bısı arıorum

merhaba
benim ürün çok pratik ama mail atayım sana buradan resim koyamıyorum bir problem var yada ben beceremiyorum sen mail adresini yaz ben atınca sana haber veririm
sevgiler

Bana özelden mesaj atan arkadaşlar maalesef daha özel mesaj atamıyorum o yuzden cvp veremiyorum ltf mail adresinizi mesaj atarsanız resimlerini mail adresinize gönderirim

Resimler iyi gözüküyor ama deformesi yırtığı lekesi hasarı varmı . Birde gri demişsin ama mor görünüyor resimlerde.
(resmi merak edenler için sahibinden sitesinde 114304769 nolu ilan.)

tekrar merhaba
rengi lacivert gri herhalde yanlış işaretledim araba yıpranmış değil biraz tozlu ama ben 4 sene kullandım zaten sıfırı 495 tl civarı birde tüm kumaş aksamları sökülüp yıkanıyor o yüzden yıkanınca yepyeni oluyor ayrıca yazmayı unutmuşum çocuğun ayağını soktuğu ve sıcak tutan fermuarlı bir aparatıda var

X