bacım sende de deve kini varmışboşver Allahımdan bulsun...
ya ben sana hayret ediyorum aynı konuyu ısıtıp ısıtıp yeniden açıyorsunSelam kızanlarımm,
Eski konularımı okuyanlar bilir. Altın meselesi benim hayatımda en en en üzücü olay.! Ve hala o yaşadıklarımı unutamıyorum. Mazide yaşamamak gerekir evet, fakat o olayları yaşatan insanlarla yani kv ve kp'le yüz göz olduğum için unutmak pekte kolay olmuyor. Mesafeliyim, onu belirtiyim size. Ama ya yine yaşatırlarsa? Yine doldururlarsa? Korkusu ve güvensizliği var içimde. Kendi kızları nişanı attı ve ikinciyi takmak üzere. Eden bulsun istiyorum. Bana yaşattıklarının aynısını kızlarında yaşasınlar, önlerinde ağlasın. Evlendikten 14 gün sonra kocasından kv ve kpi yüzünden tiksinsin boşanmak istesin. Yaşattıklarını fitil fitil ödesinler istiyorum. Ya bana bu olayları yaşatanlar aslında iyi bir insan. Yada ben merhametliyim.. Yani affalıyorum iyice. İyilikleride dokunsa o zamanlar aklıma geliyor, "yok ya sandığım kadar iyi değiller eskiyi unutma! Diyor biri içimden."
Nolur yardım edin. Elbet herkes yaşamıştır sorunlar, siz nasıl atlattınız? Yok mu bana akıl veren bdv hatunlarııı
Teşekkürler şimdiden
Konularınızı bilmiyordum da görümcenin suçu ne?
Bir insanın mutsuzluğu size huzur verebilir mi ?
Benim mutsuzluğum onları nasıl huzura erdirdiyse, onların mutsuzluğu benim mutluluğumun başlangıcıdır. Kısasa kısas
İnsanoğluna acı vermemek ya da bazı şeylerde yaşam gücü vermek adına beyin bazı şeyleri unuturmuş zamanla.
Siz eğer ısıtıp ısıtıp önünüze koyarsanız. Hayattan zevk alamazsınız.
Geçmiş bitmiş. Hayat bu yönde tecrübe katmış size.
Emin olun dua-beddua ile siz şuan kendinizi yıpratmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.
Eğer içinize sinmiyorsa bir uzmandan yardım alın.
Hayat kısa bari önünüzdeki günleri keyifle yaşayın.
Çok haklısınız, en çok kendime ediyorum. Hiç bir rahatsızlığım yoktu evlenmeden önce. O gün nasıl üzüldüysem eşime bağırdığım an miğdeme ağrı girdi o gündür bugündür miğde arım var. Hapşarla yatıştırıyorum acılarımı.
Sanırım haklısınız. Danışmana gitmeliyim.. Atlatmak istiyorum. Vurdum duymaz olmak çok mu zor ya! O laaa mııı yooo rummm
Ben de kinci bir insanımdır yapılanı unutmam, sizin elinizden gelen tek şey mesafe koymak ve verebileceği zararları engellemek olmalı aksi takdirde düşün düşün üzülen gene siz olursunuz.
harbi haklısın diycem de şu fotona bakınca ciddiye alamıyorum senibacım sende de deve kini varmışboşver Allahından bulsun...
ne demişler üveye etme özde bulursun
geline etme kızda bulursun
o yüzden siz yapılanları sadece Allah'a havale edin.
aynen Allaha havale et ve bundan sonra ona göre davran kafaya takmaktan vazgeç.Ya olayın başından beri benimlesin, öncelikle teşekkür ederim tüm bu yorumların için.
Olmasın. Mutlu olmasın. Yeni gelinken, daha ailesen kopma acısını atamazken acılarıma acı eklediler. Başlarını yesin altınlar! Değermiydi ya! Yüzüne bile bakmıyorum altınlarımın. Olmasın Âllahından bulsun!themis1990
Konunun tam ne oldugunu bilmiyorum ama benim de cok benzeri bir durumum var. Bana yapilan haksizliga kendime yakistiramadigim icin cevap dahi vermeden yok saydim. Basta onlara her iyi davrandigimda ardindan kendimle hesaplasiyordum. Belki neler kaybettiklerinin farkinda degiller ama en azindan hareketlerinden pismanliklarini hissediyorum. Belki de kendimi kandiriyorumdur. :) Ama icimden geldigi gibi davranmama izin verselerdi, onlar kazanirdi.
Bu yüzden artik sadece onlara olan mesafemi belirleyen bir olay olarak kaliyor aklimda. Bundan sonra o olayla ilgili beddua etmenin, yeni hesaplar yapmanin bir anlami yok bence.