Şampuan ve Saç Kremleri Mayra sampuan ve saç kremi

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
35
kizlar bir hafta bi aktara gidip saç bakim yagi almak istedim o da bana mayra sampuani ve saç kremini onerdi yeni çikmis bi urun oldugunu ve çok da etkili ve iyi gelicegimi soyledi saçlarima bende denemek için aldim.

kullanan baska arkadaslar varsa yorumlari bekliyorum.ben memnunum su anda yumusatti ama daha sadece iki kere kullandim ondan çok fazla urunu anlatamicam:KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç mi bilen duyan ya da kullanan yok dfn garli sampuani yapan kimyager yapmis bunuda kepek sorunumu halletti yumusacik oldu saçlarim ve kreminin kokusu çok hossss:)))))

forumda bunu kullanan baska birisi daa vardı o da memnundu ben de almayı düşünüyorum da bu şampuan saçı gürleştiriyor mu

cnm valla benim saçlarim gurlesti. onceden açik olan alnimin kenarlari simdi kapandi ve onden çikan kuçuk kuçuk saçlarim artik kontrol edilemicek kadar uzadi ve gurlesti. ama bu sadece sampuandan mi bilemem :) surekli saçima maskede yapiyorum :) evet bi bayan daha kullaniyodu ve o da çok memnundu.

cnm valla benim saçlarim gurlesti. onceden açik olan alnimin kenarlari simdi kapandi ve onden çikan kuçuk kuçuk saçlarim artik kontrol edilemicek kadar uzadi ve gurlesti. ama bu sadece sampuandan mi bilemem :) surekli saçima maskede yapiyorum :) evet bi bayan daha kullaniyodu ve o da çok memnundu.

Bende bi sorayım aktara ellerinde varmıymış böyle bir şampaun .:KK55:

Ben saçlarımı Mayra şampuanla kurtardım. Eskiden tutam tutam dökülen saçlarım şimdi neredeyse hiç dökülmüyor.
Banada aktar vermişti daha önce hiç duymamıştım. Şimdi vaz geçemiyorum arkadaşlar. Mutlaka deneyin derim.
Saçlarım ince telli olduğu için kremine ihtiyaç bile duymadım. Memnun kalıcaksınız eminim.:KK49:

fiyatı ne kadar peki kızlar?şişe kaçlık normal şampuan büyüklüğündedir herhalde dimi:)

fiyatı ne kadar peki kızlar?şişe kaçlık normal şampuan büyüklüğündedir herhalde dimi:)

valla internette 400 ml liğini 25 tl ye gördüm. Ama ben kendi aktarımdan 750 ml lik iki tane aldım yurtdışına çıkıyorum diye. O da bana 750 ml liğin tanesini 25 tl ye verdi. Normalde 35 e satıyomuş sanırım. Çok kolay bitcek gibi değil zaten. Ama gerçek fiyatı ne kadar 750 ml liğin tam hatırlamıyorum. Ama içijel gibi ondan gidiyor baya. Bu arada saç kremi de var veya saç maskesi. Hayatımda gördüğüm en güzel saç maskelerinden biri.. Kokusuna hele çok bayılmışım. Ama malesef gliss gibi diğer saç maskeleri gibi küçük kutuda ve benim için çok hızlı bitiyor. 15 tl ydi fiyatı haliyle ikisini beraber almak isteyince pahalı oluyor malesef :KK43: ama benim için verilen her kuruşuna değer..

valla internette 400 ml liğini 25 tl ye gördüm. Ama ben kendi aktarımdan 750 ml lik iki tane aldım yurtdışına çıkıyorum diye. O da bana 750 ml liğin tanesini 25 tl ye verdi. Normalde 35 e satıyomuş sanırım. Çok kolay bitcek gibi değil zaten. Ama gerçek fiyatı ne kadar 750 ml liğin tam hatırlamıyorum. Ama içijel gibi ondan gidiyor baya. Bu arada saç kremi de var veya saç maskesi. Hayatımda gördüğüm en güzel saç maskelerinden biri.. Kokusuna hele çok bayılmışım. Ama malesef gliss gibi diğer saç maskeleri gibi küçük kutuda ve benim için çok hızlı bitiyor. 15 tl ydi fiyatı haliyle ikisini beraber almak isteyince pahalı oluyor malesef :KK43: ama benim için verilen her kuruşuna değer..

hmm valla o kadar övdün ki çok merak ettim.ilk fırsatta alcam cnm saol bilgilerin için:KK34:

hmm valla o kadar övdün ki çok merak ettim.ilk fırsatta alcam cnm saol bilgilerin için:KK34:

canım bu şampuanı kullanan bir kaç kişi duydum hepsi de çok memnun banada aktarım çok övmüştü öyle almıştım. Türkiye ye ilk döndüğümde saç maskesini de alıcam. Dediğim gibi benim 2 tane şampuanım var çok sevdiğim biri DOA biri de May Ra. Saç kremi olarak da OTACI'nın 10 bitkili onarıcı saç kremini kullanıyorum. Türkiye'ye dönüncede bol bol stok yapıcam saç bakımıyla ilgili çünkü aşırı boya ve açtırma işleminden ötürü saçlarım kurudu.

arkadaşlar ben hem saç maskesini hem de şampuanını aldım. şampuan adamın saçını tiftik gibi yapıyor. kıpkısa saçlı olmasına rağmen annem bile beğenmedi. maske ise kokusu süper. ama saç diplerine sürün dese de siz sürmeyin. yumuşak yapıyor evet ama annem beni aylar sonra gördüğünde ilk tepkisi saçların azalmış demek oldu. acayip döküyor. ben 5 er tane aldım indirimli olsun diye. ama çöpe attım. bu arada ben sahibiyle görüştüm. sahibi kuaför..

X