Saç Uzatma Yöntemleri Mayonez

ecrins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
41
0
36
K.K.T.C.
Kızlar selam geçenlerde kuaförüm bana yanan saçlarıma bakım yapmam için mayonezi önerdi.. Daha önce bunu deneyen var mı? Gerçekten işe yarıyo mu bilmek istiyorum.. Gerçi saçlarım artık kısacık ama yine de uçlarında sorun devam ediyo.. Yaptığım bakımların yanında mayonezi de kullansam saçlarımı çok yorar mı acaba? :44:

Aaa!!:53:
İlk defa duyuyorum ya bitlendirmez mi acaba..ben korkarım şahsen sürmeye..

yok bende aynı şeyi sordum ama mayonezi sürüp 3 4 saat saçta bekletip sonra saç kremiyle durulayıp şampuanla yıkıyomuşsun çok da etkiliymiş ama kuaförlere pek güvenmiyorum açıkçası.. Başkasına sormak da fayda var yapmadan önce

aa bende merak ettim şimdi arkadaşlar mayonez uygulayan varsa saçlarına acil paylaşın:DDD b3nimde yıpranmış saçlarımda uygulayacağz iyi geliyorsa napalım...

evet bnde bunu derya baykalın programında izlemiştim saçlarınzn diplerine ve uçlarına sürülüyo sonra folyo ile sarıp en az 2 saat bkletiliyo güzlce şampunlanıp yıkanıyo hem besliyo hmde parlaklık kazndırıyomuş

Bu uygulamayı ben de duymuştum, hatta bana da bir kuaför önermişti sonradan, ben de merak ettim yaptım berbat yapmıştı saçlarımı, nedense sertleşmişti yıkadıktan sonra, sakın yapmayın.

ben duydum. birkaç kere de uyguladım. malum saçım deneme tahtasından farksız bir durumda :1: mayonezde saça bakım yapacak sirke, yumurta, zeytinyağı,.. gibi malzemeler var. bunların içinde bulunması beni ikna etmişti ondan denemiştim. ama çok bekletmemek lazım 20 dk kafi olur bence. duymamış olmanızda şaşırttı beni açıkcası sinameki, turplu su kürleri yokken bu karışım vardı her yerde :)

Son düzenleme:
Kızlar selam geçenlerde kuaförüm bana yanan saçlarıma bakım yapmam için mayonezi önerdi.. Daha önce bunu deneyen var mı? Gerçekten işe yarıyo mu bilmek istiyorum.. Gerçi saçlarım artık kısacık ama yine de uçlarında sorun devam ediyo.. Yaptığım bakımların yanında mayonezi de kullansam saçlarımı çok yorar mı acaba? :44:

Evet ben bunu azeri sitesinde okumustum gercekten iyi geliyor ama sac diplerine sakin uygulamayin sadece uclarina kirik yanik olan bolgeye suruyorum 30dk falan bekleyip yikiyorum benim sacimda kirik var sadece tavsiye ederim

zaten benim kuaförüm de uçlara demişti ama güvenemedim açıkçası tereddüt ettim yapıp yapmamak konusunda... bu arada ilgilenip cevap verenlere çok teşekkür ederimm :))) :34:

bence deneme sakın hani bitkisel bişe olsa kullan derim ama mayonez zaten normal yenildiğinde zararlı bişe saça yararından çok zararı olur bence:50:

Ben yaptım hatta haftada bir yaparım...Çok memnunum..Banyodan önce uç kısımlara sürüp yarım saat bekletiyorum..krem sürmeme bile gerek kalmıyor...
ama mayonezin katkısız olanını kullanıyorum saçımın yanıklarına çok iyi geldi...

ewet ben uyguluyorum içine bir de e vitamini atıyorum çok işe yaradı şimdiye kadar..saç uçlarımda hiç kırık yok..ayrıa bitlendirmiyor relax :61: bu bakıma bir de lavanta kürünü ekleyip bomba olcek :34:

benim saçımı hiç yağlandırmadı..sık yapmayacaksınız tabi..hafta 1 yeterli..

Bunu duymadım ama saç kremini saç kuru iken uçlarına sürüp 1 saat kadar bekleyip yıkarsan saça çok iyi geliyor diye okumuştum:31: k.k.de aslında benim saçlarım aşırı derece yağlı ben yaglı saçları arındıracak bişi arıyordum :40: :50:

Bunu duymadım ama saç kremini saç kuru iken uçlarına sürüp 1 saat kadar bekleyip yıkarsan saça çok iyi geliyor diye okumuştum:31: k.k.de aslında benim saçlarım aşırı derece yağlı ben yaglı saçları arındıracak bişi arıyordum :40: :50:

şampuanına çam terbentin yağı ekleyebilirsin.300 ml şampuana 1 kapak.ya da saç diplerine direk sürüp bekletebilirsin....

mayonez kürü genelde kuru saclar için kullanılır. ve yararlıdır kullandım ben ama ben eşit miktarda yoğurtla mayonezi karıştırıp uygulardım daha ii oluyo.:61:

Back