Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri mayısta nişanı olanlar .. (nişanlıklarımız)

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
mayısta nişanlanacaklar kısmında ekleyenler var ama ben herkes toplu bi yerde koysun istedim sırf elbiseler :)hazırlıklarımda hep hersey cok güzel gecti ama ben nişanlıkta biraz sanssızdım diktiriyodum ilkini beğenmedim sora bastan bidaha diktirdim simdi hoşuma gtti :) bunu çok beğendim sizlerinde merak ediyorum elbiselerinizi kendiminkinide koyuyorum. özellikle benle aynı tarihte nişanı olanlardan bekliorum
(21 mayısta ) :) hiç arkadan görünüşünü çekmemişim elbisemin tek omzundan arkayada aşağı kadar tül iniyor.
$Fotoğraf0291.jpg $Fotoğraf0289.jpg $Fotoğraf0290.jpg $Fotoğraf0284.jpg

mayısta nişanlanacaklar kısmında ekleyenler var ama ben herkes toplu bi yerde koysun istedim sırf elbiseler :)hazırlıklarımda hep hersey cok güzel gecti ama ben nişanlıkta biraz sanssızdım diktiriyodum ilkini beğenmedim sora bastan bidaha diktirdim simdi hoşuma gtti :) bunu çok beğendim sizlerinde merak ediyorum elbiselerinizi kendiminkinide koyuyorum. özellikle benle aynı tarihte nişanı olanlardan bekliorum
(21 mayısta ) :) hiç arkadan görünüşünü çekmemişim elbisemin tek omzundan arkayada aşağı kadar tül iniyor.
Eki Görüntüle 190676 Eki Görüntüle 190677 Eki Görüntüle 190678 Eki Görüntüle 190679

tatlım benimde 21 mayıs benim dikimde son provam yarın ayy çok merak ediyorum nasıl oldu acaba :9: hayy çok heyecanlandım :66: inşallah güzel olmuştur aldığımda burda paylaşıcam nişanlığımı

çok iyi etmışsın bu formu acmakla tatlım hepsi bırarada olmus olur elbısende cok guzl rengı modelı şık olmuşş

Yakın bir arkadaşım da 21 Mayıs'ta nişanlanıyor, hepinize hayırlı olsun :))

Back