Mayısta ne giyilir :)

fndkr

Beklemek güzeldir.. Ama doğru durakta..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
10.120
2.808
Kızlar merhaba, eşimle beraber mayıs ayında izne ayrılıp 10 günlüğüne gelmek istiyoruz oralara. eşimin abisi orda yaşıyor ailece. Tabi vize çıkarsa.
Peki baharda nasıl oralar. Yani çok soğuk ülke hep yağışlı diye biliyorum ama bazen hiç belli olmuyormuş sıcak oluyormuş.
Gereksiz şeyler getirmek istemiyorum. Üşürüm diye düşünüpte.
Bide tabi fazla kalabalığa gerek yok, malum orda alışveriş yaparız çok güzel ve uygun çünkü kıyafetler değilmi :)
Bu arada galler tarafı bizimkilerin olduğu taraf

Teşekkürler okuyupta cevap veren arkadaşlaraaaa

Neden eşinizin abisine sormuyorsunuz? Yada google a Baharda İngiltere gibi anahtar kelimeler yazıp aratabilirsin. Kaç kişi İngiltere'ye gitti ki? Bence bir çoğu "benim gibi" başlığı görüp meraktan girmiştir

bu yazı ingiltere sayfasina ait sizin orayla ilginiz yoksa lutfen karısmayın. Neden hem kac kişi gittiki dediniz anlamadım ne bu sinir? Ben bu sayfada onlarca yazı yazdım. Baglantım var vize reddi aldım oturumda. Ayrıca ona sormuyorum demekkı okadar yakın degilim.eside ingiliz.bana akıl verecek kisi keşke ordan biri olsaydı.hem burdaki paylasımlar kadınlar arasında.yanı cok yardımcı oluyoruz biz birbirimize.seni bilemem

Fundacıgım sakın ol:) geldım:) burda yasıyam olarak sana cvp verıyorum :) guzelım buranın havası ınankı bellı olmuyor ınanılmaz dengesız sana ne desek yalan olur bılıyorum agustos ayında kalerıferlerı acıtıgımızı sen en ıyısı gelmene yakın bırdaha yaz yada hava durumuna bakarak hareket en ıyısı ne desek saçma olur:) ama çok kalında getırmene gerek yok gezecegın ıcın rahat seyler getır cunku gezıp alısverıs yapacagın bırcok yer var gırdınmı cıkamayacagın shoplarda cok yanı bı sırt cantası tası yanında yedek ayakkabı mont ınce kalın alıp gezebılırsın ama öyle delı bı soguk olacagını sanmıyorum vallaha bız yağmur kar demeden çıkıp gezdıgımız oldu londra ztn harıka bı yer o sogukta yağmurda rahatsız etmez senı emınım keyfıne bak yıne görusurz

Çokkkk sağol canım yaaaa; bende bu yüzden sordum işte çok değişik bi hava var orada bi anda hiç belli olmuyor güneş açıyorlar bianda yağmur.
Sürekli orda yaşayan özellikle hanımlar beni anlar diye yazdım zaten bavul yapmayı doldurmayı hiç sevmiyorum olmazsa olmazlar ne getirebilirim filan diye yardım edecek birileri mutlaka olur dedim.
Haaa bu arada Londra değil geleceğim yer cardif :S
Çok çok teşekkürler ilgin alakan için.

vize çıkmadı mı size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…