Mayista Micro Ve Aşilama Yaptiracaklar Size Tavsiyelerim Var

Ayxsxenur Amine Su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
967
8
a.s.Hepimiz zorlu bir sürece gireceğiz, kendimizi hem ruhen hemde bedenen bu sürece hazırlamalıyız, ben çalışıyorum nisanda tedaviye gidecektim ancak bu gün kendimi hazır hissetmediğimi farkettim, işlerin sıkıntısını biraz atıp ondan sonra gitmeyi düşündüm, eşimde yerinde bir karar olduğunu söyledi, bu arada bedenen de hazırlanmak için biraz daha fırsatım olacak, daha önce bir konu açmıştım, şifalı bitkilerle ilgili , pek tutmadı anlaşılan ama yinede ben sizinle paylaşmaya devam edeceğim canlarım, hepinizi öpüyorum, lütfen birbirimize destek olalım, Allaha emanet oluna.s.

canım merhaba.. Şifalı bitkiler ile ilgili yazını okudum. ama kullanmadığım ve yarayan insan duymadığım için yorum yapmadım. Bende tüp bebek adayıyım. Nisan mı olur yoksa mayıs mı henüz birşey bilmiyorum. Sorun eşimde olduğu için onun testlerinin çıkmasını bekliyoruz.tavsiyelerini okuyacağıma emin olabilirsin

Araştırmalarımı devam ettirdiğim bazı bitkiler var, bitirdiğimde herkesle paylaşacağım, bu arada 3 aydır sabah akşam pekmez içiyorum, çaksır otu içiyorum, eşinin sperm sorunu varsa mutlaka o da çaksır otunu içebilir, herhangi bir yan etkisi olmadığını sizde araştırabilirsiniz

X