Mayıs'ta bebeğim doğacak inşallah.) Bursa'da doğum için özel hastane önerir misiniz?

Mislinadorak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
337
229
103
Fiyatları uygun olan ve hizmeti de iyi olan bursa'da bulunan bir hastane önerir misiniz? Yoksa evde doğuracağım

Fiyatları uygun olan ve hizmeti de iyi olan bursa'da bulunan bir hastane önerir misiniz? Yoksa evde doğuracağım

Esentepe hastanesi canım ben oraya gidiyorum. Hem fiyat olarak diğer hastanelerden daha uygun hemde memnunum hastanenin kendisinden. Evde neden doğuruyorsun ki sıkıntı ne :/

Esentepe hastanesi canım ben oraya gidiyorum. Hem fiyat olarak diğer hastanelerden daha uygun hemde memnunum hastanenin kendisinden. Evde neden doğuruyorsun ki sıkıntı ne :/
Onu şakasına dedim sıkıntı yok :) tavsiyene uyarım teşekkürler sağol.

Merhabalar bende hastane arastırmasındayım. Esentepeyi düşünüyorum. Sezeryan ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı?

Normal doğumda sezeryan doğumda 2500 TL epiduralli normal doğum 2700 TL muayene ücretleride 90 TL
Gayet uygunmuş. Emre Uysal’ı çok metediyorlar. Benim kendi doktorum Gerçek Aydın kendisinden çok mennunım ama yüksek muayene ücreti ve de dısarıdan jimerde doğum yaptırıyor. O yüksek tutuyor. Jimer içinde olumlu şeyler okumadım. Kararsızım çok.

Canım benim doktorum Emre Uysal bayılıyorum doktoruma işinde çok iyi bir insan. Aynı hastanede başka doktora gidiyordum Emre Beye geçtim iyiki de geçmişim insanı o kadar rahatlatan her açıklamayı yapan bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Herkes çok olumlu konuşuyor. Sanırım ona gideceğim. Fiyatlarda gayet makul

Aynen çoğu hastaneye göre gayet uygun. Hem doktorda iyiyken bu fırsatı kaçırma derim dene en azından aklına yatarsa devam edersin.
Doğru söylüyorsun. Son kez bu cuma kendi doktoruma gideceğim detaylı usg sonucumu da götürüp sonraki ay ona gideceğim nasipse. Tesekkur ederim yorumlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…