Öncelikle merhabalar arkadaşlar,
İnternette arattım önce ama buna dair pek de elime bişey geçmedi ve bugün biraz psişik bir gün yaşadım ve bu yüzden bunları yazma gereği duydum.
Her türlü ayrıntısına kadar anlatayım ki belki bir fikir yürütebiliriz hep beraber.
Elimde kahvaltılık gevrek var,üstümde ortaokul formalarım eski ilkokulumun bahçesinde coco popslarımı yiyorum sonra bir-kaç arkadaşım geliyor,onlarla coco pops kavgası yapıyoruz ama şu anki yaşımdayım ardından önümde her zamanki gibi voleybol oynayan arkadaşlarım var kalkıp kantin tarafına doğru yürüyorum aynı zamanda onları izliyorum,tam onları izlerken bizim okulun orda hep oturduğumuz bir köşe vardı orda mayıs ayında intihar ederek ölen türkçe öğretmenimi görüyorum ve bir çığlık atıyorum ama sanki içimden geliyor boğazımdan değil de,böyle nefes borumdan geliyor sanki çığlık--ses tellerimden değil.Ardından kısa bir süreliğine ona bakıyorum hiç bişey olmamış gibi beni görmeden voleybol oynayanları izliyor.Çığlık attığımda herkes bana dönüp bakıyor ardından kısık kısık boğazımdan çığlıklar atıp duruyorum sonra yanıma koşuyorlar ama kimse onu fark etmiyor ben de derdimi anlatamadan uyanıyorum.
O öğretmenimin benim için manevi değeri çok farklıydı biz onun ilk öğrencilerindendik ilk tiyatro deneyimimi onla yaşadım,son konuşmamızda bana çok daha ağırbaşlı olduğumu söylemişti öncesinden ve giderek bi hanımefendi olucağımı eklemişti.Pek vakit geçiremedik o gün.27 yaşındaydı,ölmeden önce redbull şişelerinden kendine tabut yapmış,sonra da evdeki gazları açıp pencereleri kapatmış ve bir not bırakmış;böylesi daha iyi.
Bugün de kuzenimin kız arkadaşı geldi çok güzel kahve falı bakıyor ve benimle ilgili bir çok şeyi bildi ve diğer baktıranlarla da ilgili.Sonrasında her baktığının ardından sayı tutturuyordu herkesin bildi benimkini bilemedi ve bunu bazı insanların aklını okumak çok zordur,bunu beyinlerinin bir bölgesiyle yapıyorlar ve bu müthiş bişey dedi.Bana sürekli dua okumam gerektiğini söyledi.Şimdi şöyle bişey var aslında ben pek de dini bütün bir insan değilim ama bugün cidden garip bir gün yaşadım.Biraz korkutucuydu da.Kızlar siz neler düşünüyorsunuz?