- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.281
Ben 40 yaş üzeri grupta takıldım dün ilk defa bi sebepten. Sonra Bahçeci reklamcısı ilan edildim. Açıklamamı yaptım geldim. Sanırsın devlet dairesinde siyaset konuştuk.
Müstecep Bey bana mayış bağlaaaa!
Boş ver maalesef bazen gereksiz hassasiyet gösteriyorlar bende bahçeci fulyaya gittim remzi hoca benim için candırherkesin merkezden ve drdan beklentisi farklı ondan sanırım memnuniyet farklı oluyor herkeste
Teşekkür ederim canım..umarım ilk olarak dengeli artan bir değerim olur ve sondasında da sağlıkla katılır aramıza minik mucizemiz..Veee güzel habeirni okudum maşallah sana ve meleğine tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Bu erken gebelik testi değil mi? 11 ine kadar daha zaman var belki daha az ihtimal olduğunu bilerek, ama geç döllenme olabilir diye de umutla beklemeye devam canım. Eylül’e kadar umarım doğal yoldan olur, ama olmazsa da sonuçta tüp bebek de seçenekler arasında. Umarım en kısa zamanda çift çizgili bir testin olurGünaydınlar
Test sonucum tertemiz
Eylül de tüp bebek sonucu olumlu olur umarım
Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
Canım teşekkür ederim.. sıra ile hepimiz bu haberi alacağız bu sene. Umarım sen de aramızdaki gizli hamilelerdensindir :)dennisgo
Canım çok sevindim. Maşallah maşallah. Herşey güzel oluyor artık. :) evet sıradaki gelsin. Başka gizli hamile kim var :)
Teşekkürler canım.. bizimki geriden başladı ama çok çalışırsa elması kızarabilir. Ben pozitifim şu an :)Super haber Denis cok sevindim. Masallah katlanarak artar bebisin seninle tatlim. Umarim cok saglikli bebislerimiz olur.
Canım benim bat 21 temmuz eklersen sevinirimArkadaşlar yeni Bat'lar veya eksik olan bilgilerinizin tamamlanması için müracaat mesaj kutum. :)
Ewet Denizciğim erken gebelik testi, kıtmızıyı görene kadar umut var tabi , olmasa da hayırlısı, tüp bebekle olsun da önemli olan oBu erken gebelik testi değil mi? 11 ine kadar daha zaman var belki daha az ihtimal olduğunu bilerek, ama geç döllenme olabilir diye de umutla beklemeye devam canım. Eylül’e kadar umarım doğal yoldan olur, ama olmazsa da sonuçta tüp bebek de seçenekler arasında. Umarım en kısa zamanda çift çizgili bir testin olur
Erken değilmi dahaGünaydınlar
Test sonucum tertemiz
Eylül de tüp bebek sonucu olumlu olur umarım
Sana transfer yapılınca test tarihi söylenecek. Senin bat o olacak :)ben de bat verecekmiyimiliski miliski yoktur yumirta da olmayacak 24 temmuz bat. aaa niye oyle diyorum ki benimde adetimin gelmesi mönemli transfer babin da yaz beni beni bihterini panic_attack
öyle yaSana transfer yapılınca test tarihi söylenecek. Senin bat o olacak :)
Biraz geç öğrendik ya doktor meşgul olduğu için. Son anlar çok stresliydi benim için.. kocamın da görümcemin de altıncı hissi çok kuvvetlidir. Bu transferden sonra sürekli hamile olduğumu düşünüyordular. Çocuğuma masallar diye, kendi hikayelerimizi anlatıp duruyordu karnıma karnıma :) olunca da çok mutlu olduk ama o zAten emin olduğu bir şey gerçekleştiği için çok rahattı.öyle ya
bir anlatsana sonucu ogrenince kocayla naptiniz. kendini nasil hissediyorsun
İlk aşarmen de olmuş, yalnız benim günlük hayatta bazı şeyleri bir şeyi isteme biçimim de aşerme gibi.. yarın bir gün aşersem anlamam herhalde..mide bulantısı sürekli mi var? Bir de belirtilerin kaybolması iyi bir şey aslında rahat rahat yaşarsın hamileliğini, mide bulantısı da geçince..Mutlu pazarlar canlar
10.haftadan bildiriyorum. Kasık ve memintolardaki erken gebelik belirtileri tamamen yok oldu. Hamile olduğunuzu unutabiliyosunuz.
Tabi ki bulantı gelene kadaar!
Sürekli araba tutmuş gibiyim. Sanki kötü kullanılan bi arabada durmaksızın seyahat ediyorum. Öyle bi içim fena ama güçlü bi bulantı değil. Bence baya iyiyim yine. Umarım bebo sağlıklıdır da bunlar hiçbişey yaani.
İştah sıfır. Hah bu arada dün ilk defa aşerdim. SARMAA!
SARMA DİYE ÖLÜCEKTİM
Aslına bakarsanız şuan hala istiyorum ama o anki his, gözü dönmüşlük! Kendimi tanıyamadım.
Demek böyle oluyomuş.
Burda herşey yolunda canlar, umarım hepimiz yeni haftalardan güzel haberler vermeye devam edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?