- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.261
Üstünde pütür kalıyor açarken onlara dikkat et canım fena çiziyor sonracrinone jel kullananınız vardı kızlar. var mı püf noktası dikkat etmem gerekenler sabah boşaltcakmışım yan etkilerini okudum sıkıntı çıkmaz inşl.
Nasıl daha kullanmadan mı pütür kalıyo canımÜstünde pütür kalıyor açarken onlara dikkat et canım fena çiziyor sonra
Ucunu açarken plastik parça kalıyor canımNasıl daha kullanmadan mı pütür kalıyo canım
Hmm anladım dikkat ederim kuzu sağolUcunu açarken plastik parça kalıyor canım
CAnım kullanıyorum burdan kızlardan tüyolar almıştım ,içine sıktıktan sonra sıktığın yere basarak çıkar geri içine çekmesin hatta bazen ucunda pembe siyah şeklinde görebilirsin bide pütür pütür eline gelebilir fazlası dışarı çıkabiliyor sıkıp 10 dakka yatıp 15-20 dakka yürüyorsun emilim olması için aklıma gelen bu kadarcrinone jel kullananınız vardı kızlar. var mı püf noktası dikkat etmem gerekenler sabah boşaltcakmışım yan etkilerini okudum sıkıntı çıkmaz inşl.
Sağoll canımm.. şimdi gece çıkıcaz ya da sabaha karşı, çıkmadan hallediyim demi sırt üstü yatarak demi?CAnım kullanıyorum burdan kızlardan tüyolar almıştım ,içine sıktıktan sonra sıktığın yere basarak çıkar geri içine çekmesin hatta bazen ucunda pembe siyah şeklinde görebilirsin bide pütür pütür eline gelebilir fazlası dışarı çıkabiliyor sıkıp 10 dakka yatıp 15-20 dakka yürüyorsun emilim olması için aklıma gelen bu kadar
Hergün aynı saatte yapmaya dikkat et evet sırtüstü uzan canım yolunuz açık olsun sağsalim gidin inşallahSağoll canımm.. şimdi gece çıkıcaz ya da sabaha karşı, çıkmadan hallediyim demi sırt üstü yatarak demi?
Tatlım sen bulantılarla nasıl başettin canım hiçbi şey istemiyor ne yemek yemek ne yapmak bugün balık yiyelim dedik yarım levrek zorla yedimGönlünüzce kutlayın gülüm. Mis gibi biraları 2 euro.ya içmek yalan oldu artık sanaOnda gözüm kalmıştı oh canıma değsin
Amiin inşallah sağ salim gidip gelelimm canım. O zaman orada mı başlasam o da geç olacak saat pfff. ya da bi günlük gece koymuş olurum. Ay bilemedim nasıl yapsam.Hergün aynı saatte yapmaya dikkat et evet sırtüstü uzan canım yolunuz açık olsun sağsalim gidin inşallah
BUgün şimdi koy canım dert etme bi iki günde düzene sokarsınAmiin inşallah sağ salim gidip gelelimm canım. O zaman orada mı başlasam o da geç olacak saat pfff. ya da bi günlük gece koymuş olurum. Ay bilemedim nasıl yapsam.
InsAllah canim, teşekkür ederim
Pıt pıtları duydukRabbim tamamına erdirsin inş
Teşekkürler canim, umarım Allahım geçmişte yasadiklarimdan ve daha beterlerinden korur, Allah kimseyi evladiyla sınamasınArkadaşlar sizleri ayrı ayrı tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah küçük mucizelerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Valla pek iyi başettim denemez ama kusmadım şimdilik. En çok bel bağladığım şeyler süt ürünleri, lavaş, patates, muz, çorba, %100 olduğunu iddia eden meyve suları. Köfte yiyebiliyorum ama balık yiyemedim kokuyor bana. Bu 2-3 gün misafir gezdirdik gazoz falan içtim canım çekti ama şimdi reflü çıktı, kıvrandırıyor. Ben besleyici ve mideye yardımcı olarak süt ürünlerini önerebilirim.Tatlım sen bulantılarla nasıl başettin canım hiçbi şey istemiyor ne yemek yemek ne yapmak bugün balık yiyelim dedik yarım levrek zorla yedim
Anladım canım Tüh ya reflü oldun demek geçmiş olsun allah kolaylık versin hepimize bu da hamileliğin cilvesi işteValla pek iyi başettim denemez ama kusmadım şimdilik. En çok bel bağladığım şeyler süt ürünleri, lavaş, patates, muz, çorba, %100 olduğunu iddia eden meyve suları. Köfte yiyebiliyorum ama balık yiyemedim kokuyor bana. Bu 2-3 gün misafir gezdirdik gazoz falan içtim canım çekti ama şimdi reflü çıktı, kıvrandırıyor. Ben besleyici ve mideye yardımcı olarak süt ürünlerini önerebilirim.
Aminn canım benim Rabbim korusun bütün hamileleri kavustursun evlatlarınaTeşekkürler canim, umarım Allahım geçmişte yasadiklarimdan ve daha beterlerinden korur, Allah kimseyi evladiyla sınamasın
Amin dünürüm,hepimiz kavusalim insAllahAminn canım benim Rabbim korusun bütün hamileleri kavustursun evlatlarına
Oranın saati ile 15:30 da d
teşeklürler canım umarım güzel haberler alırım. 9. Gün testim oldukça silikti ama umarım sonradan atak yapar sıkıca tutunur embriyom :)
salı günü opuuuuuuuuuuuuuum varsali günü opummmmm var
Persembe gunu test yaptim. Silik cizgi cikti.Bugun tekarar edicem testi. Insallah koyulasir. Insallah bu seferki sagliklidir ve tutunmustur. Aksama test yapiyim iki sonucuda paylasicam sizlerle cancagizlarim.
Eger doktoruma ulasabilirsem bir kan testi isticem nalet kari erken cikiyo benim iste gec bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?