Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırak canım sen silikmiş koyuymuş iki günde bir atağa geçiyor malum. Ctesi bekliyoruz haberleri

inşAllah canım,senden çok umutluyuz,yapıştı sana inşAllah,
genelde erken testler öyle gösteriyormuş,cumartesi iyi haberler alacağız inşAllah
Umarım yapışmıştır canım. Ben de erken gebelik diye daha hassas olduğu için silik çizgi çıkmasını olumsuz yorumladım ama her ne oldu ise oldu Cumartesi sonucu göreceğiz. Yani sonuç olarak bir tutunma girişimi olmuş benim kahraman embriyomu hayatın tadına varıp inatla devam eder umarım :)

Bırak canım sen silikmiş koyuymuş iki günde bir atağa geçiyor malum. Ctesi bekliyoruz haberleri
Cumartesi ola hayrola haklısın canım. Silikmiş, koyuymuş boşverelim, kan testi ile durumu netleştirmek en iyisi.

Bence de dennisgo , hamilesin sen biliyorum ben, gizli hamile sensinn:))
Gizli hamileyim diye mi çizgi silik acaba :) şimdi kendimi kınadım. Dün gizli hamilelik kalkında konuşurken, ben hamile olsam atarım kendimi ortalara gizlenmek nedir diyordum kendi kendime :)

dennisgo pozitif çıktı işte niye kötüyü düşünüyosun :)
Siliklikten kimyasalı anlamak imkansız ki.
Rahatla artık
Dün de yapsaydım belki emin olunurdu ama 9. Gün için bu kadar silik olması beni olumsuz düşündürdü. Ama dünyanın da sonu değil. Bizler negatif alıp yola devam eden, inatla, umutla pozitifi bekleyen insanlarız. Silik çizgiden mi korkacağız :)
Sonuç pozitifse sevinirim negatifse de Eylül’de kaldığım yerden devam ederim.

erken gebelık testı olması cok da onemlı degıl, ancak tutunuyor ve yerlesıyorsa normaldır bana gore, kotu dusunmuyoruz uzmuyoruz kahramanımızı canım benım

Bulantı için ilaç kullanan kullanmış olanlar hangi ilacı kullandınız? Neler yaptınız bulantı için? kontrolde dr a da danışırız da ...
Doktorum ilaç Kesinlikle önermiyor leblebi çubuk kraker maden suyu falan hafifletir dedi anca çok fazla istifra edersen haber ver serum falan verdiririm dedi oyüzden ilaca pek yaklaşma canım

Denizcim silik milik bi çizgi var geç tutunma diye bişey var belki anca idrara yansıyor pozitif düşünelim hertürlü sonuca hazırız zaten inşallah yüzün gülecek bu sefer

Bu test pozitif deniscim silikmiş değilmiş düşünme şimdi, hayırlı olsun, kat kat katlansın değerlerin, bu kez senin bebiş sana gelmek istiyor gör bak gelecek inşallah

Aklına kimyasal getirme hamilesin inşallah bebişin seninle

Benim de elimde ultra erken gebelik testi var 1 tane, BAT 11 Temmuz, ne zaman yapsam acaba. 3 tane de normal gebelik testi var.

Ben de bat 15 temmuz gıbı, ben gecmeden yapmayacagım :) beklıyciim gecikirse yapıciiiim, kararlıyım :) hem de çok kararlıyım. kesin kararlıyım yani

erken gebelık testı olması cok da onemlı degıl, ancak tutunuyor ve yerlesıyorsa normaldır bana gore, kotu dusunmuyoruz uzmuyoruz kahramanımızı canım benım
Olumsuz düşüncelerin hepsini attım kafamdan. Hiç test yapmamışcasına sakin bir şekilde iki gün sonra gelecek güzel haberi bekliyorum
Aklına kimyasal getirme hamilesin inşallah bebişin seninle
umarım hamileyimdir canım. Kahraman embriyoma güveniyorum :)
Bu test pozitif deniscim silikmiş değilmiş düşünme şimdi, hayırlı olsun, kat kat katlansın değerlerin, bu kez senin bebiş sana gelmek istiyor gör bak gelecek inşallah
Umarım canım kat kat katlanır ve Cumartesi günü masaya yumruğunu vurup kim bana kimyasal dedi diye benden hesap sorar :)
Denizcim silik milik bi çizgi var geç tutunma diye bişey var belki anca idrara yansıyor pozitif düşünelim hertürlü sonuca hazırız zaten inşallah yüzün gülecek bu sefer
Tüp bebekte de geç tutunma oluyor mu kuzum ya. Ne yaptı bu şaşkın döndü çözüldü, ilk bir kaç gün ortama baktı, tutunsam mı tutunmasam mı diye papatya falı mı baktı. Biz burada dört gözle onu bekleyelim o içeride ense yapsın :)

Benim de elimde ultra erken gebelik testi var 1 tane, BAT 11 Temmuz, ne zaman yapsam acaba. 3 tane de normal gebelik testi var.
Canım
Ultra erkende günlere göre başarı oranları vardır. Mesela 6 gün önce %50 lerde falan oluyor. Sanırım 3 gün kala 90 lı oranlar geliyor. Bende en erken 3 gün kala yapıp kesinleştirmek en iyisi ama sabır edemem nasılsa normal gebelikte var dersen daha erken de deneyebilirsin. Belki 4 gün kala..

Olumsuzluk yok cumartesi günü resmileşecek insallah. Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah

Pazar sabahı yaparsam 4 gün kala oluyor canım. Öyle yaparım

sevinmek için erken olabilir belki ama ,şimdilik kanda var diyelim kızlar
inşAllah sağlıkla devam eder,geçmişte yaşananlardan ve beterlerinden korur Allahım
dualarınızı bekliyorum
tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde devam ettirsin darısı başımıza aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…