- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #8.381
Hadi bekliyoruz haberleri :) Biz 9. haftalık olduk bugün itibariyle. Yarın bir terslik olmazsa doktora gideceğim. Bulantım çok, hayra alamettir umuyorum.Ayyyy meryemm sağol kuzuummm valla atak yaptı benimkileerrr.. zaten adam ayda 3le hamile kalıyon dedi ezdi mi övdü mü anlamadım
Kan sonucu 11 de mail kutunuzda dedi bekliyoruz bakalım..
Dennisin test 6sında armin de hasta oldu cuma randevusu var kuzuu
Sen naptın ne durumdasın kaç haftalık oldunuzz
Maşallah büyüdünüzHadi bekliyoruz haberleri :) Biz 9. haftalık olduk bugün itibariyle. Yarın bir terslik olmazsa doktora gideceğim. Bulantım çok, hayra alamettir umuyorum.
Kaynak eşinde tabiki ısmarlayacan, emeği büyük olanın eli öpülürBu işte bir terslik var demeniz lazııımm❤
Niye onun emeği büyük ki alla allaa onda varsa bende de var ayrıca ben taşıcamKaynak eşinde tabiki ısmarlayacan, emeği büyük olanın eli öpülür
Pzrtesi keseyi görürsün canomKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Tescillendi yeğenimKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Cok şükür Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canımKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
vay arkadaş degerin guzelligikine bak masallahhhhh masallahhhhhKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
adett oldummmmm adet oldummadet oldum diye hic bukadar sevinmemiştim tam günüm de cuma gunu çağırırlar beni muayne ve receteyee
Kızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Sonuç çok iyi çıkmış canım.. artarak devam etsin, sağlıkla gelsin minik mucizen..Kızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
sormuştum saat kactan sonra o gunu birinci gun saymam lazim diye. ogleden sonra 3,4 ten sonra baslarsa o günü sıfır say 1 gun kader hanimi ara demisti ve 2 ci gün seni buraya davet edicez demisti. muayne edip ignelerini yazicam filan. ben de aksam 7,8gibi adet oldum oyle bisiydi. yarıni 1 ci gun kabul edip öğlen saatlerinde ararimAsistanını ara yarın bi sor bence. Bu akşamı 1.gün sayarlarsa 2.günü görmek isteyebilir Müstecep Bey. Saymazsa da 2.günü görmek istiyo.
Viyana'daydı ama döndümü bilmiyorum.
sormuştum saat kactan sonra o gunu birinci gun saymam lazim diye. ogleden sonra 3,4 ten sonra baslarsa o günü sıfır say 1 gun kader hanimi ara demisti ve 2 ci gün seni buraya davet edicez demisti. muayne edip ignelerini yazicam filan. ben de aksam 7,8gibi adet oldum oyle bisiydi. yarıni 1 ci gun kabul edip öğlen saatlerinde ararim
oyle dedin kalbim gumlediOzzamaaann temaaam.
Heyecan başlııyööör!
oyle dedin kalbim gumledi
ne dicem simdi ordaki eczanelerden igneleri alsam zira heryerde fiyat farklıymış ya. buz kalibiyla veriyorlar degil mi? bu sicakta taksiyle ordan eve yarim saatten fazla surer. hava sicak bozulurmu igneler ne etsem ben ? nasil etsem
Gonal f için buz şeysi şart. Vermeleri lazım. Menopur mu ne onun eşdeğeri bikaç iğne daha var onlar için şart değil ama aynı poşete koyarsın zaten. Onların seni yönlendireceği eczane de olur sorarsın Kader Hanıma. Transferden sonraki ilaçlar ve iğne için yakındaki bi eczacıyı göndermişlerdi hatta merkezde bizim odaya, ben dinleniyodum, eczaneler kapanıyo diye yönlendirmişlerdi. İlaçlar ayağımıza geldiydi ödemeyi odada yaptıydık yani. Orda bi puan daha almışlardı bizden. Fiyatlar tüm eczanelerde aynıydı.
Pzrtesi keseyi görürsün canom
Tescillendi yeğenim, Allah tamamına erdirsin tekrar kuzum, saglikla al kucagina, darisi hepimizin başına
Ay çok iyi maşallah
Cok şükür Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım
vay arkadaş degerin guzelligikine bak masallahhhhh masallahhhhh
Ovv yee mikemmel. Pazartesi kese görünür bence.
kızlaaarr çok teşekkür ederimm... hepinize tek tek :) haftaya tek çalışıcam nasıl gidicem bilmiyorum.. kısmet bakalım.Sonuç çok iyi çıkmış canım.. artarak devam etsin, sağlıkla gelsin minik mucizen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?