Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bekliyoruz haberleri :) Biz 9. haftalık olduk bugün itibariyle. Yarın bir terslik olmazsa doktora gideceğim. Bulantım çok, hayra alamettir umuyorum.

Hadi bekliyoruz haberleri :) Biz 9. haftalık olduk bugün itibariyle. Yarın bir terslik olmazsa doktora gideceğim. Bulantım çok, hayra alamettir umuyorum.
Maşallah büyüdünüz ❤ kısmetse minyatür bir bebeği ordan oraya at koşturur gibi dolandığını görebilirsin.. kuzuu darısı tüm bekleyene inşallahh

adett oldummmmm adet oldumm adet oldum diye hic bukadar sevinmemiştim tam günüm decuma gunu çağırırlar beni muayne ve receteyee

Asistanını ara yarın bi sor bence. Bu akşamı 1.gün sayarlarsa 2.günü görmek isteyebilir Müstecep Bey. Saymazsa da 2.günü görmek istiyo.
Viyana'daydı ama döndümü bilmiyorum.

Asistanını ara yarın bi sor bence. Bu akşamı 1.gün sayarlarsa 2.günü görmek isteyebilir Müstecep Bey. Saymazsa da 2.günü görmek istiyo.
Viyana'daydı ama döndümü bilmiyorum.
sormuştum saat kactan sonra o gunu birinci gun saymam lazim diye. ogleden sonra 3,4 ten sonra baslarsa o günü sıfır say 1 gun kader hanimi ara demisti ve 2 ci gün seni buraya davet edicez demisti. muayne edip ignelerini yazicam filan. ben de aksam 7,8gibi adet oldum oyle bisiydi. yarıni 1 ci gun kabul edip öğlen saatlerinde ararim

bende instagram da görmüştüm gittigini. insallah gelmistir. gelmediyse nnolcak baskasi bakicak o zaman

Ozzamaaann temaaam.
Heyecan başlııyööör!

He yoksa başkası bakar ama olsun. Önemli değil o, yımırtaları sayacaklar, kan tahlili yapılacak ve onun bilgisinde tedavi uygulanacak neticede.
Benim başlangıçta da takipte de Müstecep Bey yoktu hep Aydın'dan sonuç yolladık biliyosun. Muayeneyi başkası yapsa bile tedaviye, dozlara karar verecek kişi o. Her aşamadan haberi olacak. Döndüğünde senin takiplerde de o olacak zaten. Transferini o yapacak gızııım, en önem kısım o. :) Armin

Son düzenleme:
Ozzamaaann temaaam.
Heyecan başlııyööör!
oyle dedin kalbim gumledi
ne dicem simdi ordaki eczanelerden igneleri alsam zira heryerde fiyat farklıymış ya. buz kalibiyla veriyorlar degil mi? bu sicakta taksiyle ordan eve yarim saatten fazla surer. hava sicak bozulurmu igneler ne etsem ben ? nasil etsem

Gonal f için buz şeysi şart. Vermeleri lazım. Menopur mu ne onun eşdeğeri bikaç iğne daha var onlar için şart değil ama aynı poşete koyarsın zaten. Onların seni yönlendireceği eczane de olur sorarsın Kader Hanıma. Transferden sonraki ilaçlar ve iğne için yakındaki bi eczacıyı göndermişlerdi hatta merkezde bizim odaya, ben dinleniyodum, eczaneler kapanıyo diye yönlendirmişlerdi. İlaçlar ayağımıza geldiydi ödemeyi odada yaptıydık yani. Orda bi puan daha almışlardı bizden. Fiyatlar tüm eczanelerde aynıydı.

piknikcilerin şeysi varya neydi kizzz mavi immmm aaa termosmusydu sey iste isinmasin diye etler filan ondan alim yanima ablamda olsaydi yeminlen atardim arabaya hava cok pis sicak

Pzrtesi keseyi görürsün canom
Tescillendi yeğenim , Allah tamamına erdirsin tekrar kuzum, saglikla al kucagina, darisi hepimizin başına
Ay çok iyi maşallah
Cok şükür Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım
vay arkadaş degerin guzelligikine bak masallahhhhh masallahhhhh
Ovv yee mikemmel. Pazartesi kese görünür bence.
Sonuç çok iyi çıkmış canım.. artarak devam etsin, sağlıkla gelsin minik mucizen..
kızlaaarr çok teşekkür ederimm... hepinize tek tek :) haftaya tek çalışıcam nasıl gidicem bilmiyorum.. kısmet bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…