• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mayıs Kır düğünü İzmir gelinliğim-Relactive=)

Leigh_Chery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
68
2
98
41
Ağrı
Mrb arkadaşlar.. Mayıs ayında İzmir İnciraltı'nda kır düğünğm var. Denediğimden beri aklımda kalan, içinde kendimi çok rahat ve güzel hissettiğim:31: gelinliği Relactive'den aldım.. Tekrar üzerime göre dikilecek. Kır düğünü konseptine uygun çiçekli, prenses model. Çiçeklerin altında dantel geçiyor, tülü çok güzel, bel kısmından geçen kuşak yanar dönerli gibi=), kurdelenin uçları toz pembe.. ve ayakkabılar:12:
Herkesin dilediği gibi olur umarım, kolay gelsin.

Eklentiler

• $DSC06486.jpg
    $DSC06486.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 928
gelinliğin çok güzelmiş kır düğününe de uygun hem :) aysira'da gördüğüm ve daha önce burda konusu açılan gelinliğe benzettim etek kısmını. böyle gelinlikler beğenip alan arkadaşları görmek beni mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim :)

ben de ayakkabı arayışındayım, bu ayakkabının markası nedir acaba?

mutluluklar dilerim şimdiden

gelinliğin çok güzelmiş kır düğününe de uygun hem :) aysira'da gördüğüm ve daha önce burda konusu açılan gelinliğe benzettim etek kısmını. böyle gelinlikler beğenip alan arkadaşları görmek beni mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim :)

ben de ayakkabı arayışındayım, bu ayakkabının markası nedir acaba?

mutluluklar dilerim şimdiden

Markasını bilmiyorum, tasarım 1 ayakkabı sanırım, bugün internetten indirimli alışveriş sitelerinden birinden aldım, zaten bir kaç tane var biliyorsunuz, tv de reklamları da çıkıyor. hemen sitelere bakın en üstteki kampanya, 'evlilik masalı' adı. mutlaka bakın o kadar güzel gelin babetleri ve ayakkabılar var ki, gelinlik bile satıyorlar şu an. Benim ayakkabımın krem rengi de var, kaçırmayın bence :16:

Markasını bilmiyorum, tasarım 1 ayakkabı sanırım, bugün internetten indirimli alışveriş sitelerinden birinden aldım, zaten bir kaç tane var biliyorsunuz, tv de reklamları da çıkıyor. hemen sitelere bakın en üstteki kampanya, 'evlilik masalı' adı. mutlaka bakın o kadar güzel gelin babetleri ve ayakkabılar var ki, gelinlik bile satıyorlar şu an. Benim ayakkabımın krem rengi de var, kaçırmayın bence :16:

aa çok ilginç bugün baktım ben markafoni trendyol limangoya yoktu bişi o zaman morhipo olabilir bir de ona bakayım teşekkür ederim :)

güle güle giy tatlım. gelinliğine bayıldım benımde ağustosta düğünüm relactive e bende bi bakayım bu kadar güzel gelınlıkler olacağını düşünmüyordum. kaça aldınız?

Back