- 23 Temmuz 2018
- 2.452
- 4.787
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Evet çok haklısınız ben biraz ihmal ettim. Şimdi içim rahat etmedi bu Salı’ya randevu aldım (23 Nisan’da da çalışıyorlarmışMerhababen gebelik için korunmayı bırakmadan 1 yıl önce doktora gitmiştim; toksoplazma rubella hepatit b gibi tahlil istemişti (gebeliğe hazırlık öncesinden bilelim diye) nitekim toksoplazma ve hepatit b negatif geldi. Bu esnada hepatit b aşılarımı oldum. Toksoplazma negatif çıktığı için evde 2 kedimiz var artık tuvaletlerini eşim temizlemeye başladı ayrıca folik asit kullanmamı önerdi doktor, tiroid değerlerime baktı (ki hipotiroidim var zaten) ona göre doz düzenlemesi yapıldı. Biraz kilo verdim.
Yılbaşıyla birlikte çocuk isteğimiz arttı ve ocak ayında ilk denemede hamile kaldım8 şubatta öğrendik ancak beta hcg değerim yükselmedi ve sağlıksız gebelik olduğu için 16 şubatta ilaçla kanama başlatıp düşük yaptım (dış gebelik riski de vardı o yüzden ilaçla kanama başlatıldı) 31 gün sonra ilk reglimi 19 martta oldum, 30 martta tekrar muayene oldum her şey yolunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz dedi. Bakalım, umarım sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Özetle bence doktora gidip bir görüşün, muayene olun sizi güzelce yönlendirecektir. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum
Ben de kullanmıştım Laboquick’in bu ovulasyon testini ve bir şey anlamamıştım tamamen koyulaşmamıştı hiç:) Ama o ay hamile kalmıştım. Ayın 15’i akşam çatlamıştı mesela (ağrıdan ve yumurta akı gibi akıntıdan anlamıştım) 14’ü ve 16’sını değerlendirmiştik biz. Bu şekilde hamile kalmıştım. Çatladıktan sonra da 12-24 saat arası sanırım canlı kalıyormuş yumurta. Değerlendirilebilirmiş aslında dün. Siz ne yaptınız?Laboquick ovulasyonda ya çok hassas ya da hiç hassas değil. Şimdi pik gördüm mü görmedim mi ben arkadaş
Yumurtam çatlamış ama anladığım kadarıyla. Son bir güçle bugün de değerlendirilsin mi sizce?
Eki Görüntüle 3417256
Selam. Burda biri daha verdı o da taşınıyordu ve senin dediğin gibi onun da 2-3 kere ilişkisi olmuş hatta ve hatta yumurtlama günleri de değilmiş. Ne oldu biliyor musun¿ O ay hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olmuştur. Yarında adet olmazsan test yap bence.Hanımlar selam. Bu ay taşınmaydı oydu buydu derken sanırım 2-3 kere ilişki oldu o da takvimde görünen yumurtlamadan 4-5 gün sonraydı. Bi uygulamada bugün diğer uygulamada yarın görünüyor adetim ama hiç belirti yok. Normalde çok ağrım olur oradan anlarım geldiğini yok. Lekelenmem de yok. Göğüslerimde mavi damarlar çıktı bunları gebelik yaşayanlardan okumuştum ama bende daha önce çıktı mı hiç hatırlamıyorum inanın. Başka da bi belirtim var mı bilmiyorum. İlişkinin üstünden 9 gün geçti. Olabilir mi bi şeyler sizce yoksa ben yine kendime macera mı arıyorum
Ay hadi inşallah ya. Yani düşününce belirti buluyor insan ama işte düşününceSelam. Burda biri daha verdı o da taşınıyordu ve senin dediğin gibi onun da 2-3 kere ilişkisi olmuş hatta ve hatta yumurtlama günleri de değilmiş. Ne oldu biliyor musun¿ O ay hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olmuştur. Yarında adet olmazsan test yap bence.
Aynen düşününce her türlü belirti bulunuyor. Ay inşallah güzel haberler verirsin bizeAy hadi inşallah ya. Yani düşününce belirti buluyor insan ama işte düşününceçok teşekkür ederim
Laboquick testleri ilk başta çok iyiydi sonra sonra bozduğunu düşünüyorum bir çok arkadaşım da böyle düşünüyor bakalım bu ay innovitanın testlerini aldım canım. Çünkü benim de geçen ay böyle gösterdiLaboquick ovulasyonda ya çok hassas ya da hiç hassas değil. Şimdi pik gördüm mü görmedim mi ben arkadaş
Yumurtam çatlamış ama anladığım kadarıyla. Son bir güçle bugün de değerlendirilsin mi sizce?
Eki Görüntüle 3417256
aynen buna katılıyorum bende 2022 de laboquick le ilk denememde oğluma hamile kalmıştım ozaman bile hassaslığı çok yoktu nasıl karşılaştım bu ay innovita testi alıp koyuluğu görünce fark ettim üstelik koyuluğu görmeden bir kaç saat öncesi yumurta akı şeklinde akıntım geldi sonra testi bir yaptım kopkoyuydu. Bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırızLaboquick testleri ilk başta çok iyiydi sonra sonra bozduğunu düşünüyorum bir çok arkadaşım da böyle düşünüyor bakalım bu ay innovitanın testlerini aldım canım. Çünkü benim de geçen ay böyle gösterdi
Ayy kuzumm benim sağlık olsunArasaNillGerek kuzum nasılsın? Ben de dün adet oldum mayıs ayında 2. Aşılamayo yaptırcam nasipse bu ay daha kendimiz bir değerlendiricez öbür aya artık nasip kısmet
Benim mart ayında aşılama oldu kuzum sonrasında rahim filmi çektirdim diğer tüpü açtırmak için. Valla dün kötüydüm kuzum bugün daha iyiyim toparladımAyy kuzumm benim sağlık olsunher şeyden önce moral olarak iyi olmamız lazım. Sen nasılsın İyisin demi senin bu ay aşılama mıydı ben orayı kaçırmışım kusuruma bakma. Ben de üzücü bi haber aldım cuma günü ikinci gündü hatırlarsın adetim etkilendi biraz 5 gün sürerdi. 3. Gün baya azaldı bugün de 4. Gün bitti gibi bişey oldu pazartesi klomene başlıcam iyi düşünmek istiyorum ama hiç inançlı değilim mayıs ayı için.
Olabilir tabikide kuzucum neden olmasınnnHanımlar selam. Bu ay taşınmaydı oydu buydu derken sanırım 2-3 kere ilişki oldu o da takvimde görünen yumurtlamadan 4-5 gün sonraydı. Bi uygulamada bugün diğer uygulamada yarın görünüyor adetim ama hiç belirti yok. Normalde çok ağrım olur oradan anlarım geldiğini yok. Lekelenmem de yok. Göğüslerimde mavi damarlar çıktı bunları gebelik yaşayanlardan okumuştum ama bende daha önce çıktı mı hiç hatırlamıyorum inanın. Başka da bi belirtim var mı bilmiyorum. İlişkinin üstünden 9 gün geçti. Olabilir mi bi şeyler sizce yoksa ben yine kendime macera mı arıyorum
Ağrım geliyo ya ufaktan, yarın göreceğiz kırmızıları galibaOlabilir tabikide kuzucum neden olmasınnn
Dur bakalım kuzum gelmedikçe umut varAğrım geliyo ya ufaktan, yarın göreceğiz kırmızıları galiba
Anladım kuzum ben oraları kaçırmışım. Klomen ya da femara kullandın işe yaramadı sanırım onlar öylelikle aşılamaya geçtinBenim mart ayında aşılama oldu kuzum sonrasında rahim filmi çektirdim diğer tüpü açtırmak için. Valla dün kötüydüm kuzum bugün daha iyiyim toparladımöyle düşünme kuzum inşallah klomen fayda sağlayacak sana pozitif düşün güzel haberleri çok yakında alalım inşallah
Yok bebeğim ben hiç klomen femara kullanmadım direk doktordan aşılama istedim gonalf ile başladık. Aşılamanın 14. Günü çok hafif silik çizgi çıktı hemen koşarak kan verdim değerim 4.5 çıktıAnladım kuzum ben oraları kaçırmışım. Klomen ya da femara kullandın işe yaramadı sanırım onlar öylelikle aşılamaya geçtiniş böyle tedavili ciddiye bindi mi de insanın morali bozuluyo ister istemez aşılamaya geçmek için üç kere çatlatma iğnesi klomen -femara olan bölüm zorunlu mu peki 2
İsteğe bağlı ilerlediyseniz özeldesin o zaman demi kuzum cok soru soruyorum kusuruma bakma bende yeni başlıcam hiç daha önce yaşamamıştımYok bebeğim ben hiç klomen femara kullanmadım direk doktordan aşılama istedim gonalf ile başladık. Aşılamanın 14. Günü çok hafif silik çizgi çıktı hemen koşarak kan verdim değerim 4.5 çıktıdoktoruma da yazdım değerimin sınırda olduğunu büyük ihtimal kimyasal olduğunu söyledi sonra da ben rahim filmi çektirmeye karar verdim diğer tüpüm de açılsın şansım artsın diye aşılama yaptırırken sol kapalı sağ açıktı
Yok kuzum Hacettepe üniversitesinde doktorum doçent o bekleme taraftarıydı ben de beklemek istemedim o zaman direk aşılamaya geçelim dedi öylelikle ilkini oldumİsteğe bağlı ilerlediyseniz özeldesin o zaman demi kuzum cok soru soruyorum kusuruma bakma bende yeni başlıcam hiç daha önce yaşamamıştımbiz kadınlar hem duygusal varlıklarız hem de böyle durumlara maruz kalan tek varlık allahım böyle dileyen arayan kullarına hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ❤. Dr um da bana üç çatlatma iğnesi, üç aşılama sonra tüp bebek dedi sıralama açısından bende her levelı tek tek atlayacağız sanıyordum.
Benim bi arkadaşım ege üni de tüp bebek tedavisi gördü ( öncesinde tavmergende görmüştü tedaviyi gebelik elde edememişlerdi)Yok kuzum Hacettepe üniversitesinde doktorum doçent o bekleme taraftarıydı ben de beklemek istemedim o zaman direk aşılamaya geçelim dedi öylelikle ilkini oldumvalla kuzum inşallah Allah hepimizi sevindirsin hepimiz bu yolda çok uğraşıyoruz çabalıyoruz
Seni hamile yapıp kovucambu topikten analar topiğineeee hiiiççç canını sıkma aşkımBenim bi arkadaşım ege üni de tüp bebek tedavisi gördü ( öncesinde tavmergende görmüştü tedaviyi gebelik elde edememişlerdi)
Yani canlı canlı yumurta toplama işlemi yaptılar falan diye anlatınca bi tırsmadım değil o yüzden üni hastanesine gitmeye korktum açıkcası. Şimdilik özele başladım ama ilerkeyen süreçte ne olur bilmiyorum Allah gerçekten yardımcımız olsun bebeğim❤