🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Evet çok haklısınız ben biraz ihmal ettim. Şimdi içim rahat etmedi bu Salı’ya randevu aldım (23 Nisan’da da çalışıyorlarmış) İlk gebeliğimde korunmayı bırakacağımız zaman kontrole gitmiştim gebelik düşünüyoruz diye o zaman dediğiniz tahlillere bakmamışlardı. Sadece rahim yumurtalıklar ve smear bakmışlardı. Bebek 6 haftalık olunca bakılmıştı toksoplazma rubella hepatit vs. Sizin doktorunuz tedbirli davranmış. Hepatit için aşılıyım ben. Genel kan tahlillerine de tiroid vs 2 ay önce hepsine bakıldı. Takviye olarak Ocean Mummy kullanıyorum içinde folik asit de var. Onu da yine ilk gebeliğimde de kullanmıştım. Özellikle smear testi yaptırmak ve rahimde yumurtalıklarda durum nedir diye baktırmak istiyorum aslında. Umarım bir sorun çıkmaz İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp çok güzel bir hamilelik sürecinin ardından sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de kullanmıştım Laboquick’in bu ovulasyon testini ve bir şey anlamamıştım tamamen koyulaşmamıştı hiç:) Ama o ay hamile kalmıştım. Ayın 15’i akşam çatlamıştı mesela (ağrıdan ve yumurta akı gibi akıntıdan anlamıştım) 14’ü ve 16’sını değerlendirmiştik biz. Bu şekilde hamile kalmıştım. Çatladıktan sonra da 12-24 saat arası sanırım canlı kalıyormuş yumurta. Değerlendirilebilirmiş aslında dün. Siz ne yaptınız?

Hanımlar selam. Bu ay taşınmaydı oydu buydu derken sanırım 2-3 kere ilişki oldu o da takvimde görünen yumurtlamadan 4-5 gün sonraydı. Bi uygulamada bugün diğer uygulamada yarın görünüyor adetim ama hiç belirti yok. Normalde çok ağrım olur oradan anlarım geldiğini yok. Lekelenmem de yok. Göğüslerimde mavi damarlar çıktı bunları gebelik yaşayanlardan okumuştum ama bende daha önce çıktı mı hiç hatırlamıyorum inanın. Başka da bi belirtim var mı bilmiyorum. İlişkinin üstünden 9 gün geçti. Olabilir mi bi şeyler sizce yoksa ben yine kendime macera mı arıyorum

Selam. Burda biri daha verdı o da taşınıyordu ve senin dediğin gibi onun da 2-3 kere ilişkisi olmuş hatta ve hatta yumurtlama günleri de değilmiş. Ne oldu biliyor musun¿ O ay hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olmuştur. Yarında adet olmazsan test yap bence.

Ay hadi inşallah ya. Yani düşününce belirti buluyor insan ama işte düşününce çok teşekkür ederim

Laboquick testleri ilk başta çok iyiydi sonra sonra bozduğunu düşünüyorum bir çok arkadaşım da böyle düşünüyor bakalım bu ay innovitanın testlerini aldım canım. Çünkü benim de geçen ay böyle gösterdi

aynen buna katılıyorum bende 2022 de laboquick le ilk denememde oğluma hamile kalmıştım ozaman bile hassaslığı çok yoktu nasıl karşılaştım bu ay innovita testi alıp koyuluğu görünce fark ettim üstelik koyuluğu görmeden bir kaç saat öncesi yumurta akı şeklinde akıntım geldi sonra testi bir yaptım kopkoyuydu. Bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız

ArasaNillGerek kuzum nasılsın? Ben de dün adet oldum mayıs ayında 2. Aşılamayo yaptırcam nasipse bu ay daha kendimiz bir değerlendiricez öbür aya artık nasip kısmet
Ayy kuzumm benim sağlık olsun her şeyden önce moral olarak iyi olmamız lazım. Sen nasılsın İyisin demi senin bu ay aşılama mıydı ben orayı kaçırmışım kusuruma bakma. Ben de üzücü bi haber aldım cuma günü ikinci gündü hatırlarsın adetim etkilendi biraz 5 gün sürerdi. 3. Gün baya azaldı bugün de 4. Gün bitti gibi bişey oldu pazartesi klomene başlıcam iyi düşünmek istiyorum ama hiç inançlı değilim mayıs ayı için.

Benim mart ayında aşılama oldu kuzum sonrasında rahim filmi çektirdim diğer tüpü açtırmak için. Valla dün kötüydüm kuzum bugün daha iyiyim toparladım öyle düşünme kuzum inşallah klomen fayda sağlayacak sana pozitif düşün güzel haberleri çok yakında alalım inşallah

Olabilir tabikide kuzucum neden olmasınnn

Anladım kuzum ben oraları kaçırmışım. Klomen ya da femara kullandın işe yaramadı sanırım onlar öylelikle aşılamaya geçtin iş böyle tedavili ciddiye bindi mi de insanın morali bozuluyo ister istemez aşılamaya geçmek için üç kere çatlatma iğnesi klomen -femara olan bölüm zorunlu mu peki 2

Yok bebeğim ben hiç klomen femara kullanmadım direk doktordan aşılama istedim gonalf ile başladık. Aşılamanın 14. Günü çok hafif silik çizgi çıktı hemen koşarak kan verdim değerim 4.5 çıktı doktoruma da yazdım değerimin sınırda olduğunu büyük ihtimal kimyasal olduğunu söyledi sonra da ben rahim filmi çektirmeye karar verdim diğer tüpüm de açılsın şansım artsın diye aşılama yaptırırken sol kapalı sağ açıktı

İsteğe bağlı ilerlediyseniz özeldesin o zaman demi kuzum cok soru soruyorum kusuruma bakma bende yeni başlıcam hiç daha önce yaşamamıştım biz kadınlar hem duygusal varlıklarız hem de böyle durumlara maruz kalan tek varlık allahım böyle dileyen arayan kullarına hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin hepimize ❤. Dr um da bana üç çatlatma iğnesi, üç aşılama sonra tüp bebek dedi sıralama açısından bende her levelı tek tek atlayacağız sanıyordum.

Yok kuzum Hacettepe üniversitesinde doktorum doçent o bekleme taraftarıydı ben de beklemek istemedim o zaman direk aşılamaya geçelim dedi öylelikle ilkini oldum valla kuzum inşallah Allah hepimizi sevindirsin hepimiz bu yolda çok uğraşıyoruz çabalıyoruz

Benim bi arkadaşım ege üni de tüp bebek tedavisi gördü ( öncesinde tavmergende görmüştü tedaviyi gebelik elde edememişlerdi)
Yani canlı canlı yumurta toplama işlemi yaptılar falan diye anlatınca bi tırsmadım değil o yüzden üni hastanesine gitmeye korktum açıkcası. Şimdilik özele başladım ama ilerkeyen süreçte ne olur bilmiyorum Allah gerçekten yardımcımız olsun bebeğim

Seni hamile yapıp kovucambu topikten analar topiğineeee hiiiççç canını sıkma aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…