- 14 Haziran 2023
- 6.386
- 5.207
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Pıhtılaşmaya baktırdım canım yokmuş. Hepsine baktırdım canım şükür problem yok. Herşey vaktine esirdir zamanı değilmiş.evet galiba klomen hakkında iyi konuşan bir tek benim benim yumurtlama problemim var bazı aylar yumurtlama olmuyor belkide bu yüzden klomen bende işe yarıyor inşallah canım Rabbim nasip etsin hepimize
Sol tüpünde hafif genişleme var galiba benim anladığım o ama doktorun sorun yok diyorsa yoktur canım endişelenmeSonuçumdan anlayan birileri var mı doktorum sorun yok merak etme eğer tıkanıklık da olsaydı ozaman ameliyat olmak zorunda kalırdın ama bu durumda sorun yok dedi ama içim bi rahat etmedi
Canım benim çok şükür sağlık problemi olmasın önemli olan bu. Rabbim teez zaman da nasip etsin ❤
İnşallah canım bu günümüze de şükürCanım benim çok şükür sağlık problemi olmasın önemli olan bu. Rabbim teez zaman da nasip etsin ❤
Evet doktorum da öyle dedi çok şükürSol tüpünde hafif genişleme var galiba benim anladığım o ama doktorun sorun yok diyorsa yoktur canım endişelenme
Birşey soracağım bugün çekildim gece ilişkiye girmek zorun olur muSol tüpünde hafif genişleme var galiba benim anladığım o ama doktorun sorun yok diyorsa yoktur canım endişelenme
Bende sabah erken cekilmiştim. Bugünlük korunun yeterli demişti gece 12den sonra birliktelik oldu. Zaten 13-14 saat geçmiş olmuştu. Enfeksiyon gibi bi problem de yaşamadımBirşey soracağım bugün çekildim gece ilişkiye girmek zorun olur mu
Aa çok teşekkür ederim bende sabah 10 da çekildim gece olabilir ozaman gebelik oluştu mu acabaBende sabah erken cekilmiştim. Bugünlük korunun yeterli demişti gece 12den sonra birliktelik oldu. Zaten 13-14 saat geçmiş olmuştu. Enfeksiyon gibi bi problem de yaşamadım
Malesef oluşmadı bugün reglimin ikinci günüydü. Doktoruma gittim. Zaten hsg den çıkınca görüştüğümüzde regl olursa gel demişti. Klomen + çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Reglimin 5. Günü içmeye başlayacağım.Aa çok teşekkür ederim bende sabah 10 da çekildim gece olabilir ozaman gebelik oluştu mu acaba
Rabbim nasip etsin inşallahMalesef oluşmadı bugün reglimin ikinci günüydü. Doktoruma gittim. Zaten hsg den çıkınca görüştüğümüzde regl olursa gel demişti. Klomen + çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Reglimin 5. Günü içmeye başlayacağım.
Aminn hepimize inşallah ❤Rabbim nasip etsin inşallah
Merhaba özelden mesaj attım görmediniz herhalde benide ekler misinizHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @tatluboncuk 18 Nisan @bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs
Ben girmiştim bir sorun olmadı. Kanaman ağrın falan yoksa bence sakınca yokBirşey soracağım bugün çekildim gece ilişkiye girmek zorun olur mu
HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @tatluboncuk 18 Nisan @bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs G gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs @tufibery 16 Nisan 16 Mayıs
Sat 28 MartHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
İSİM SAT BAT @tatluboncuk 18 Nisan @bernaad 26 Mart 21 Nisan Zumruduanka96 24 Mart 23 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs G gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs @tufibery 16 Nisan 16 Mayıs
MerhabaHerkese günaydın, bugün sanırım yumurtlama günüm karnımın sağ alt tarafında bir gerilme var. Eşim bu hafta 2 gün nöbetçi olduğu için en son 15’ini değerlendirebilmiştik. Bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısıyla tutar bakalım. İlk gebeliğimde LH testiyle yumurtlama takibi yapmıştım ama bir şey anlamamıştımTam bir koyuluk olmamıştı testte hiç. O yüzden şimdi yapmıyorum. Yumurtlama belirtilerine göre davranıyorum. 4 aydır deniyoruz bu 5.olacak. Olmazsa kadın doğum uzmanına gideceğim artık 4 buçuk yıldır hiç muayene olmadım Sizlerde durumlar ne?