- 14 Haziran 2023
- 6.388
- 5.223
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.081
Anladım doktor sorun yok diyorsa yokdur canım için rahat olsunDoktor direk yazılı kağıda baktı canım sorun yok dedi görüntüleri incelemedi ondan merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım doktor sorun yok diyorsa yokdur canım için rahat olsunDoktor direk yazılı kağıda baktı canım sorun yok dedi görüntüleri incelemedi ondan merak ettim
Hemde pikin piki ay çok şaşırdım. Bu gibi yorumları görünce hepten ovulasyon testinden vazgeçiyorum. İyi olmuş doktora gitmen kuzum.Kızlar bugün adetin 10.günü doktor kontrolüm vardı ,geçen ay femara yazdı ama ben ovulasyonda pik görüyorum diye içmedim.. Bugün giderken yaptığım ovulasyon testi pikti doktor muayene etti ama maalesef yumurtam henüz görünmüyordu. Yani ben 1 yıldır ovulasyon testine güvenip pik öncesi ve sonrasını değerlendirdim boşa uğraşmış oldum, ortada yumurtlama yok belliki 14. Gün vs anca büyüyor. testlerin hepsi mi böyle bilmiyorum. Ama sizi uyarmak istedim . İmkanınız varsa mutlaka doktora gidin testlere çokta güvenmemek lazım sanki fotosunu atıyorum.
İnşallah pozitife döner seninde benim deArasaNillGerek bende yaptım demek KK iğne geçmiş bende de iğne dahil 9. Gün
O kadar şaşkınımki, 1 yılımı heba etmişim gibi hissediyorum tüm testlerimiz normal çıktı, demekki hiç doğru günü denk getirememişiz.Hemde pikin piki ay çok şaşırdım. Bu gibi yorumları görünce hepten ovulasyon testinden vazgeçiyorum. İyi olmuş doktora gitmen kuzum.
Yok çokkkk güzel anlattın çiçeğim Aminnn diyorum sadece , inşallah hep beraber çok güzel haberler alalım artıkAynen en garati yolu bu gibi duruyor. İyi tarafından bak belkide sadece gününü denk getiremediğin için olmuyordur bütün sorun budur. Yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirsen hemen olucaktır inşallah
(Biraz karışık anlattım sorry)
Ben benimkinin sağa yatık olduğunu görmüştüm sen at görseli bi bilen çıkar kuzum hayır mıKızlar rahim filminden anlayan varmı
Erken gidiyosun erken azcık sabret aşkım öyle yumurtlama ağrısı yoksa gebelik yüksek ihtimalBende öyle düşündüm ama ister istemez üzüldüm şu kadarcık. Burda erken gebelik bulmak çok zor her eczanede olmuyo maalesef. En iyisi bekliyim ben. Bugün ateşim 37.4 oldu inanmayarak iki kere ölçtüm yine 37.4 çıktı en iyisi bekliyim evet
O zaman benimde kalmadı bugün 10. Gün testler gelince yapayım bende biArasaNillGerek bende yaptım demek KK iğne geçmiş bende de iğne dahil 9. Gün
İnşallah kuzum süreç uzadıkça benim sabrımda umudumda tükeniyor çünkü. İnşallah ben tükenmeden Rabbim nasip ederYok çokkkk güzel anlattın çiçeğim Aminnn diyorum sadece , inşallah hep beraber çok güzel haberler alalım artık
Yokya yumurtlamaya dair hiçbir şey yok. Ay inşallah erken yapmışımdırErken gidiyosun erken azcık sabret aşkım öyle yumurtlama ağrısı yoksa gebelik yüksek ihtimal
İnşallah kuzucummmm ❤❤❤❤Yokya yumurtlamaya dair hiçbir şey yok. Ay inşallah erken yapmışımdır
Oyy bende bir de bicornis var. Daha çok canım yanacak muhtemelenEvet kuzum martta çektirdim ben çoğu kişi ağrısız oluyor diyor kuzum ama ben anestizisiz çektirdim beni bırakın die bağırdım resmen ama tabi bırakmadılar
Kuzum en garanti anestezisi çektir ne olur ne olmazOyy bende bir de bicornis var. Daha çok canım yanacak muhtemelen
Amınİnşallah pozitife döner seninde benim de
Vücuttan vücuda işte ben ıkı tane aldım birini de yarın yapcam bakalım sabah ilk ıdrarlaO zaman benimde kalmadı bugün 10. Gün testler gelince yapayım bende bi
nerde cektırdın kuzum ben de cektırcem onumuzdekı ay istedi doktor, kuzenım cektırdı çok rahattı dedi ama sen Boyle dıyınce korktumEvet kuzum martta çektirdim ben çoğu kişi ağrısız oluyor diyor kuzum ama ben anestizisiz çektirdim beni bırakın die bağırdım resmen ama tabi bırakmadılar
Bence ara ver 13.14. Günlerde yap, yaeın yaparsan aynı sonucu alabilirsin. Bi hanımefendiyle konuşmuştum akşam 11. Gün negatifmiş 13. Gün silik çizgi görünmüş şimdi hamile. ama sen bilirsin tabiki benimki bi tavsiyeVücuttan vücuda işte ben ıkı tane aldım birini de yarın yapcam bakalım sabah ilk ıdrarla
Kuzum neden böyle oldu bende anlamadım Bursa’da burtom da çektirdim çoğunkişi ağrısız diyor ama ben dayanılmıcak derecede acı çektim ki acı eşiğim yüksektir normaldenerde cektırdın kuzum ben de cektırcem onumuzdekı ay istedi doktor, kuzenım cektırdı çok rahattı dedi ama sen Boyle dıyınce korktum
Canım ya benimkide sağa yatık doktor bununla ilgili birşey dedi miBen benimkinin sağa yatık olduğunu görmüştüm sen at görseli bi bilen çıkar kuzum hayır mı