- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.061
Acik eczane uzak tıNaptın nasıl cıktı sonucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acik eczane uzak tıNaptın nasıl cıktı sonucun
Anladım kuzum hayırlı haberlerle gel inşallahAcik eczane uzak tı
Bugün alacagım inşallah yapıcamAnladım kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
9 oluyor bugün yapacagım gün ıcındeYap kız yap hemen buraya at bakalım. İğnenin kaçıncı günü oluyor bugün
Ayyy beni de etiketle oldu mu merak ederim hadi hayırlı haberler inşallahBugün alacagım inşallah yapıcam
Aşkım onlar bat günü falan doğru göstermiyor mu adet öncesi için erken gebelikler en doğru sonucu veriyo ya keşke erken gebelik testi olsaydı moral bozmak yok bu yüzdenKızlar nasılsınız ArasaNillGerek tatluboncuk
Ateşim hala yüksek dün kaybolan göğüs ağrım bugün geri geldi.
Sabah test yaptım negatif biraz modum düştü. Erken gebelik değildi ama ucuz strip testlerden. Adetime 4-5 gün var erken mi yoksa azda olsa birşeyler görünmesi mi gerekti
Bende öyle düşündüm ama ister istemez üzüldüm şu kadarcık. Burda erken gebelik bulmak çok zor her eczanede olmuyo maalesef. En iyisi bekliyim ben. Bugün ateşim 37.4 oldu inanmayarak iki kere ölçtüm yine 37.4 çıktı en iyisi bekliyim evetAşkım onlar bat günü falan doğru göstermiyor mu adet öncesi için erken gebelikler en doğru sonucu veriyo ya keşke erken gebelik testi olsaydı moral bozmak yok bu yüzden
Yaaa benim de ateşim hep 37 civarında çıkardııı hadi inşallaahBende öyle düşündüm ama ister istemez üzüldüm şu kadarcık. Burda erken gebelik bulmak çok zor her eczanede olmuyo maalesef. En iyisi bekliyim ben. Bugün ateşim 37.4 oldu inanmayarak iki kere ölçtüm yine 37.4 çıktı en iyisi bekliyim evet
Ateşim umut verici ama bakalım inşallah vardır kuzumYaaa benim de ateşim hep 37 civarında çıkardııı hadi inşallaah
Çektirdiniz mi? Benim de çektirmem lazım ama korkuyommKızlar rahim filminden anlayan varmı
Evet kuzum martta çektirdim ben çoğu kişi ağrısız oluyor diyor kuzum ama ben anestizisiz çektirdim beni bırakın die bağırdım resmen ama tabi bırakmadılarÇektirdiniz mi? Benim de çektirmem lazım ama korkuyomm
Anlarız kuzum kendimikini atıyorum bak. İlk önce iki tüpde kapalı sonra açılıyorKızlar rahim filminden anlayan varmı
Bak sana bu kuzum yaAnlarız kuzum kendimikini atıyorum bak. İlk önce iki tüpde kapalı sonra açılıyor
Tüpler açık rahimde iyi gözüküyor doktor birşey demedi miBak sana bu kuzum ya
Doktor direk yazılı kağıda baktı canım sorun yok dedi görüntüleri incelemedi ondan merak ettimTüpler açık rahimde iyi gözüküyor doktor birşey demedi mi
ArasaNillGerek bende yaptım demek KK iğne geçmiş bende de iğne dahil 9. GünKızlar nasılsınız ArasaNillGerek tatluboncuk
Ateşim hala yüksek dün kaybolan göğüs ağrım bugün geri geldi.
Sabah test yaptım negatif biraz modum düştü. Erken gebelik değildi ama ucuz strip testlerden. Adetime 4-5 gün var erken mi yoksa azda olsa birşeyler görünmesi mi gerekti