- 14 Haziran 2023
- 6.386
- 5.221
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Yoooooooo bende okadar sabır yok gizli gizli yaparım bakHahahhahshsbatlarımız bir yapma sakın beraber bekleyelim ben öbür p. Tesiye yapcam
PCO yok bende bu arada yanlış yönlendirmek istemem doktor yumurta kalitesini arttırmak için bunları önerdiProxyfemin kullanıyorum canım bende pco var geçen ay bunu kullanarak kimyasal gebelik oldu bu ay olur inşallah
Sat ve batımız birbirine çok yakın inşallah güzel haberler alırsınız doğal yolla mı deniyorsunuzBeni de yazar mısın sat 20 Nisan bat 25 Mayıs inşallah olmaz da müjdeli haber alırız hepimiz
Ne zaman yapcan gııYoooooooo bende okadar sabır yok gizli gizli yaparım bak
Buralardayım bebeğim seninle denk gelemedik bu ay. İğnenin 8. Günü 13-15i gibi yaparım test adet gelmezse tabi sen naptın nasıl gidiyo durumlarArasaNillGerek aşkım nasılsın sesin çıkmıyor
Bende bugün yumurtlamayı yakaladım işte kuzum değerlendirmelerdeyim bu araBuralardayım bebeğim seninle denk gelemedik bu ay. İğnenin 8. Günü 13-15i gibi yaparım test adet gelmezse tabi sen naptın nasıl gidiyo durumlar
CumartesiiiiiiiiiiiNe zaman yapcan gıı
İğneden sonra sık değerlendirdik bizde öğ geldi artıkBende bugün yumurtlamayı yakaladım işte kuzum değerlendirmelerdeyim bu aradayanabilicek misin o kadar gün
Ay eveet gelsiiin çok heyecanlıyımOoo hadi bakalım bi an önce gelsiiiin
Ateşin yüksek sabah erken gebelik mi yapsan acabaAy eveet gelsiiin çok heyecanlıyım
Erken gebeliğim yok kiii normal strip testlerden varAteşin yüksek sabah erken gebelik mi yapsan acaba
Erken gebeliğim yok kiii normal strip testlerden var
Hıc yok gıbıBeklentim benim de düşük ne yalan söyleyeyim
Ay deme öyleeee. Yok yapmıycam cumartesiyi bekliycem 12.gün oluyor
eee nasıl yapıcan onlarda varsa da cıkmaz
En iyisini yaparsın bebeğim doktor ne zaman yap dedi pekiİğneden sonra sık değerlendirdik bizde öğ geldi artıkee aşkım dayanmayıp napcam bak 8 gün doldu bile iğnenin etki süresi bünyeden bünyeye değişiyo baksana kimi 13. Gün gerçek pozitifi yakalıyo kimisi 15-16. Gün şimdi iğne etkisi geçmediyse trollenmek istemiyorum
İnşallah güzel haberler alırsınHıc yok gıbı